2016-04-15 01:19:27
Φωτογραφία για Ιδιωτικές Κλινικές: Έκαναν πρόταση για νέο ραντεβού την επόμενη Πέμπτη
Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Κλινικών, αλλά και η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών, πρότειναν από κοινού στον ΕΟΠΥΥ συνάντηση την επόμενη Πέμπτη, ούτως ώστε να τεθούν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι όροι της σύμβασης για το 2016.

IATRONET.GR

"Το γεγονός ότι μας κάλεσε ο ΕΟΠΥΥ δεν σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι και να βαρέσουμε ανάπαυση. Έχουμε τις δουλειές μας και πρέπει να προγραμματίσουμε και εμείς το χρόνο μας", τόνισε εκπρόσωπος των Ιδιωτικών Κλινικών στο Iatronet.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Κλινικών, αλλά και η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών, πρότειναν από κοινού στον ΕΟΠΥΥ συνάντηση την επόμενη Πέμπτη, ούτως ώστε να τεθούν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι όροι της σύμβασης για το 2016. Μέχρι στιγμής, ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έγινε

Το θέμα είναι, μας ανέφερε άλλος παράγοντας του κλάδου των ιδιωτικών κλινικών, ότι όλοι πρέπει να έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να ξανασκεφτούμε τις προτάσεις μας. Αυτό, κατά την ίδια πηγή, ο ΕΟΠΥΥ δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει, ότι δηλαδή σε μία διαπραγμάτευση υπερέχει ο διάλογος και όχι ο μονόλογος.


Στο μεταξύ, αύριο το μεσημέρι έχει οριστικοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ με τα διαγνωστικά κέντρα. Στη συνάντηση, όπως μάθαμε, από την πλευρά του ιδιωτικού τομέα θα είναι ο ΠΑΣΙΔΙΚ, εκπρόσωπος από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, εκπρόσωπος από την Ένωση Καρδιολόγων, καθώς και εκπρόσωπος των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη.

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ