2016-04-15 10:22:25
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΓΟΥΡΙ...
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για την συμβολή της Brooks Brothers και το... γούρι που έφεραν τα ρούχα της στους πρωταθλητές.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε για:

Την εκδήλωση με Brooks Brothers και την χορηγία σε Ολυμπιακό: Να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Brooks Brothers, η οποία μας έντυνε όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν καταπληκτικά τα ρούχα που φορούσαμε. Μας ρωτούσαν όλοι από που τα πήρατε. Πραγματικά δηλαδή. Δεν τα λέω αυτά για φιγούρα και για να κάνουμε διαφήμιση. Ήταν τέλειες οι ενδυμασίες των παικτών. Μας βγήκαν γούρικες. Δεν μπορώ να πω. Όλα αυτά τα χρόνια. Κερδίσαμε τίτλους. Κερδίσαμε νταμπλ. Κερδίσαμε τα πάντα. Τους ευχαριστούμε πολύ και να ξέρουν όλοι πως είναι μία εταιρεία πάρα πολύ καλή μα πάρα πολύ καλή. Ευχαριστώ πολύ.

Το πόσο σπουδαίες είναι σήμερα οι χορηγίες στο ποδόσφαιρο: Πάρα πολύ. Το να στηρίζουν τις ομάδες χορηγοί είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αλλά δεν μπορούν να στηρίξουν όλες τις ομάδες μαγαζιά σαν την Brooks Brothers. Είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο διότι πρέπει και η ομάδα πρέπει να τους αποφέρει ορισμένα κέρδη. Αλλιώς γιατί να κάνουν; Ξοδεύουν λεφτά οι άνθρωποι. Δεν είναι αστείο. Οπότε... Βέβαια ποιά άλλη εταιρεία μπορεί να αναλάβει παρά μόνο μία άλλη μεγάλη εταιρεία επίσης. Έτσι το βλέπω εγώ δηλαδή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ