2016-04-15 11:44:26
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΙΑΣΟ, ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ... ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ!
Οι Φουστέρ, Καμπιάσο και Μπουχαλάκης μίλησαν σε εκδήλωση της Brooks Brothers για την σημασία της συνεργασίας της εταιρείας με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά είπαν:

Καμπιάσο: Θέλω να πω ότι μου αρέσει πολύ το κατάστημα αυτό. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ. Έχω πάει σε άλλα καταστήματα της Brooks Brothers. Εδώ όμως πρώτη φορά. Είναι πολύ φυσικό να είναι κάτι θετικό και καλό για εμάς αυτή η συνεργασία. Κατά την γνώμη μου αυτό γιατί μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, όταν συνεργάζεται με μία από τις πιο μεγάλες φίρμες στον κόσμο σε επίπεδο ένδυσης είναι κάτι γενικά θετικό.

Φουστέρ: Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω επισκεφθεί αυτό το κατάστημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την συνεργασία αυτή. Μία εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Την Κυριακή θα γιορτάσουμε έναν ακόμα τίτλο και ελπίζω η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Μπουχαλάκης: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επισκεφθήκαμε σήμερα την Brooks Brothers. Είναι ο όμιλος που μας ντύνει και από πέρυσι. Νομίζω πως είναι καταπληκτικά τα ρούχα τους και αυτές οι συνεργασίες μόνο καλό μπορούν να κάνουν στον Ολυμπιακό γιατί μεγαλώνουν την ομάδα. Ας ελπίσουμε στο μέλλον να έχουμε ανάλογες συνεργασίες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ