2012-05-14 00:56:11
Φωτογραφία για Σκέψεις του Dr. Δημήτρη Κίμογλου σχετικά με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση
Παρατηρώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα πιστεύω ότι ακόμα και το 15 μελές συμβούλιο ενός τεχνικού λυκείου θα... ήταν πιο σοβαρό και πιο υπεύθυνο από αυτούς που κυβερνάνε.. για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα κάτι διαφορετικό οι παρόντες πολιτικοί έχουν την ιστορία τους, η ιστορία αυτή έδειξε ότι νομίζουν την Ελλάδα και τους έλληνες πολίτες για επιτραπέζιο παιχνίδι, και ας παίξουν μια παρτίδα ακόμα, δυστυχώς είναι πολύ μικροί για να μπορέσουν να κυβερνήσουν μια χώρα, είναι σαν να βάλεις για καπετάνιο σε ένα υπερωκεάνιο έναν που έχει φουσκωτό με κουπιά … απλά θα το βυθίσει δεν θέλει μυαλό αυτά για να το καταλάβει κάποιος. Εκτός και αν πάσχει… να το πω ευγενικά…. από «παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου» λαϊκιστή..μα@@@ια

Φυσικά όμως όλους αυτούς τους ανεπαρκέστατους σωτήρες ο ελληνικός λαός τους ψήφισε και θα τους ξαναψηφίσει, το γιατί βρείτε το μόνοι σας, αν θέλετε βοήθεια στην απάντηση ανατρέξτε στο λεξικό στην λέξη μαζοχισμός..


Η λύση είναι μόνο μια….. να δημιουργηθεί κυβέρνηση από άτομα που δεν είναι πολιτικοί…. Να βρεθούν άξιοι έλληνες πετυχημένοι στον εκάστοτε τομέα και να αναλάβουν την χώρα… όχι πολιτικοί… έχει καταντήσει αηδία να βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους να χαζολογούν λες και παίζουν στο τάβλι το μέλλον της Ελλάδας.. δυστυχώς κύριοι είστε μικροί… ίσως για πρόεδροι κάποιας τοπικής κοινότητας ενός χωρίου θα τα καταφέρνατε … αν και αμφιβάλλω Ο πλανήτης γελάει με τα χάλια μας…. Οι τούρκοι βλέπουν αυτό το χάλι και τρίβουν τα χέρια τους.. οι σκοπιανοί το ίδιο…. Ο λαός είναι στα όρια της τρέλας… οι εγκληματίες αλωνίζουν…. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!!! Βρείτε ανθρώπους εκτός πολιτικής… ανθρώπους που έχουν ελληνική εθνική συνείδηση… ανθρώπους που έχουν βγει από λαϊκά στρώματα και έφτασαν ψιλά… και τότε μονο μπορεί να σωθούμε … με εσάς ΟΧΙ!!

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα καταστρέφεται ζούμε ιστορικές στιγμές ως πιόνια σε ένα παιχνίδι που μας έχουν στήσει χρόνια πριν και τώρα εξελίσσεται… σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν ένα μεγάλο μέρος τους στη φυλακή… εδώ είναι ελεύθεροι και τους ξαναψηφίζετε…. Αν πουλήσει ένας μεροκαματιάρης ένα κουλούρι και τον πιάσει ο νόμος να μην κόβει απόδειξη θα τον σκίσει… έναν που πούλησε την Ελλάδα τι πρέπει να τον κάνει???… απαντώ εγώ .. εδώ στην Ελλάδα .. ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ… ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΑΔΙ… πως λέγεται αυτό??? Ανατρέξτε στο λεξικό και ψάξτε για την φράση … Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής…..

Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο = Χαιρέτα μας τον πλάτανο

Dr. Δημήτρης Κίμογλου www.kimoglou.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ