2016-04-16 12:01:24
Φωτογραφία για ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μόνο για 10 ημέρες το παντοδύναμο μικρό ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo A7 ΜΟΝΟ με 39,90€
Το απόλυτο ηλεκτρονικό τσιγάρο αυτή την στιγμή στην ελληνική αγορά, σε μια Πασχαλινή προσφορά για να το κάνετε ΔΩΡΟ στον εαυτό σας! Δείτε πιο κάτω ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΟΝ LINE (εδώ) ή ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ AltereGo (δείτε εδώ)

Γνωρίστε το Alter eGo 7

Γίνεται να είναι μικρό, κομψό, διακριτικό και όμως πολύ δυνατό; Γίνεται! Μπορεί να λειτουργεί και σαν κανονικό ηλεκτρονικό τσιγάρο και για cloud chasing; Μπορεί! Το Alter eGo A7 έρχεται να απαντήσει σε όλες τις απαιτήσεις ενός ατμιστή και να γίνει η ιδανική επιλογή για κάθε καπνιστή που θέλει να περάσει στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Με μια super δυνατή και αποδοτική μπαταρία 1100mAh και με δυνατότητα επιλογής κεφαλών στα 1,0 ή 0,5 Ohm, με λειτουργία pass-through και με φωτεινή ένδειξη μπαταρίας και φυσικά με ένα πανέμορφο design σε μικρό μέγεθος… ήρθε για να τα κάνει όλα, ατμό!!! Και πολύ πλούσιο μάλιστα! Ο νέος αδιαμφισβήτητος ηγέτης των ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι εδώ! Απολαύστε το Alter eGo A7!

Σε 5 χρώματα: Ασημί, Μαύρο, Cherry Red, Sky Blue και Magic Blue.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ