2016-04-16 18:15:28
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΟΝΗ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ... ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ...38!
Mετά το... θέατρο των τελευταίων ημερών και τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βγήκαν "τιμωρημένοι" επειδή έκαναν επεισόδια οι... ΠΑΟΚτζήδες, έχουμε μόνο να επισημάνουμε δύο πραγματάκια για να μη θεωρούν κάποιοι ότι τελειώσαμε εδώ.

Όλο αυτό το παιχνίδι στην πλάτη του Ολυμπιακού, Κοντονή, σημείωσε αν θες και τη μέρα που στο λέμε, δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τον λαό του Ολυμπιακού. Θα σας ψάχνουμε και δεν θα σας βρίσκουμε στις επόμενες εκλογές. Όπως στρώσει ο καθένας... και μετά πάει σπίτι του και στο χωρίο του να λύσει τα εκεί... θέματα! 

Πάμε και στον  Έλληνα ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη που νομίζει ότι ξαφνικά έγινε... τσιφλίκι του το ποδόσφαιρο! Για σιγά ρε... άγριε, πως την είδες; Η ομάδα σου έχει να πάρει πρωτάθλημα κάτι... δεκαετίες, στα εισιτήρια δεν είσαι καν δεύτερος, πως την είδες; Υποσχέθηκες πουθενά τίποτα... επενδυτές και σου κάνουν τα χατήρια και νομίζεις ότι θα κάνεις ότι γουστάρεις; Κοίτα να πάρεις κανένα παίκτη (από αυτούς που... κοστίζουν και αξίζουν, έτσι;) μπας και δεν είναι συνεχόμενες και για πολλά γέλια οι πλάκες που σου κάνει ο Θρύλος και άστα τα άλλα με τους... πονηρούς και παντογνώστες του ποδοσφαίρου που έχει μαζέψει δίπλα σου και σε έφεραν στο... -38.


Δεν θες να κατέβεις στον επαναλητικό του 0-3 για το κύπελλο; Θα κατεβάσεις την Κ-20 ή την Κ-15; Το ίδιο μας κάνει, το ίδιο γέλιο θα ρίξουμε με αυτό που ρίχνουμε όταν κατεβάζεις την "κανονική". Πολλά θα μετρήσεις, ΟΤΙ και αν κατεβάσεις. Ο Ολυμπιακός δεν κάνει εκπτώσεις και ειδικά με εσάς, ακόμα και την Κ9 να κατεβάσεις ο κόσμος του Ολυμπιακού θ'απαιτήσει από την ομάδα του ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! 

Και στην τελική, αν δε θες να παρατάξεις τα... αστέρια σου στο Φάληρο, στείλε την... Κ-38 (τόσοι δεν είναι οι βαθμοί που είσαι πίσω;;;)  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ