2016-04-16 22:10:23
Φωτογραφία για ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 5 ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ!
Ένα μεγάλο θέμα για τον Άλαν Πουλίδο φιλοξενεί ξένη ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, η μεξικανική έκδοση του «goal.com» που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", επανέρχεται με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τσίβας για τον επιθετικό του Ολυμπιακού και εξηγεί τους πέντε λόγους για τους οποίους ο 25χρονος φορ δεν πρέπει να γυρίσει στην πατρίδα του.

Όλα αυτά προέκυψαν από τη δήλωση του Χόρχε Βεργκάρα, ιδιοκτήτη της Τσίβας, ότι ο Πουλίδο είναι υποψήφιος για την ομάδα του.

«Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θέλει ο Ματίας Αλμέιδα. Έχουμε πολλούς υποψήφιους και ελπίζουμε να είναι διαθέσιμοι. Ο Άλαν Πουλίδο είναι ένας από αυτούς. Είναι δύσκολο, όμως, περισσότερο γιατί παίζει αρκετά», δήλωσε στο Fox Sports.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την τοποθέτηση του προέδρου της Τσίβας, στο Μεξικό αναλύουν τους λόγους που πρέπει να μείνει στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικά, τονίζουν πως πρώτος λόγος είναι ότι δεν έχει δοκιμάσει για λίγο καιρό την τύχη του στην Ευρώπη και πως ειδικά το πρώτο διάστημα είναι αρκετά δύσκολο.


Δεύτερον, επισημαίνουν πως μία πιθανή επιστροφή στο Μεξικό θα είναι πισωγύρισμα για την καριέρα του, έχοντας παίξει στον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. «Από την στιγμή που βρίσκεται στον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα, το να επιστρέψει τόσο σύντομα στη μεξικανική λίγκα δεν μπορεί να είναι μία επιλογή για τον Άλαν Πουλίδο», γράφουν χαρακτηριστικά.

Τρίτος λόγος είναι το γεγονός πως βρίσκεται στην ηλικία των 25 ετών και σε περίπτωση επιστροφής στην πατρίδα του, δύσκολα θα προκύψει άλλη ευκαιρία μεταγραφής στην Ευρώπη.

4ον, τονίζεται πως έχει την ποιότητα να παίξει και πως έδειξε το ταλέντο του από τότε που πήρε ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα, συμπληρώνοντας πως σε μόλις 469’ έχει σκοράρει πέντε ματς στο πρωτάθλημα.

Πέμπτο, και τελευταίο, είναι το θέμα πως για να κάνεις το βήμα στην καριέρα σου και να παίξεις σε κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη, πρέπει πρώτα να λάμψει και να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως στο Μεξικό υπολογίζουν και έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Άλαν Πουλίδο και τις δυνατότητές του, σε τέτοιο βαθμό που τον... συμβουλεύουν να μείνει στον Ολυμπιακό και σε καμία περίπτωση να μη γυρίσει από τώρα στην πατρίδα του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ