2016-04-17 14:40:20
Φωτογραφία για ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 43ο ΚΑΙ ΟΙ... ΕΜΠΕΙΡΟΙ!
Για τον Νταβίντ Φουστέρ η σημερινή είναι η έκτη φιέστα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς ο Ισπανός μέσος παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο από τότε που φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Στον Ολυμπιακό είναι άπαντες ανυπόμονοι για τη σημερινή μεγάλη γιορτή στο Καραϊσκάκη.

Όπως μας θυμίζει μάλιστα σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" Ο Μάρκο Σίλβα θα γιορτάσει τίτλο πρωταθλητή για πρώτη φορά στην καριέρα του και είναι έτοιμος να το απολαύσει, όπως άλλωστε ζήτησε και από τους παίκτες του για το ματς με την Καλλονή και τη φιέστα.

Το πρώτο στον Ολυμπιακό είναι φυσικά και για τον Εστεμπάν Καμπιάσο που βέβαια εκτός από τον ευρωπαϊκό τίτλο με την Ίντερ έχει πάρει πέντε πρωταθλήματα με την ιταλική ομάδα και ένα με την Ρεάλ. Για τον Αργεντινό υπάρχει σήμερα δημοσίευμα ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει, αλλά με μείωση αποδοχών, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Μετά τον Φουστέρ πιο έμπειρος σε φιέστες του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Σιόβας. Η αποψινή θα είναι η τέταρτη για τον διεθνή στόπερ.


Τρεις φιέστες συμπληρώνουν οι Τσόρι, Ρομπέρτο και Σαλίνο.

Δύο πρωταθλήματα έχουν οι Μποτία Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ομάρ, Μασουακού, Κασάμι, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Βούρος, Χουτεσιώτης.

Η παρθένική φιέστα στον Ολυμπιακό εκτός από τον Καμπιάσο θα είναι για τους Ντα Κόστα, Πάρντο, Σεμπά, Πουλίδο, Ιντέγε, Καπίνο, Ζντιέλαρ, Ερνάνι, Κολοβό και Τσιμίκα.

Συμμετοχή στον φετινό τίτλο είχαν και οι Μανιάτης, Φινμπόγκασον, Χάρα, Ντοσεβί. Ενώ έχουν πάει δανεικοί χωρίς να αγωνιστούν σε φετινό ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό οι Αυλωνίτης, Γούτας, Τζανδάρης, Μπεν, Γιαννιώτας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ