2016-04-17 22:00:26
Φωτογραφία για Τραγική η ΑΕΚ έχασε...μόνη της στη Λιβαδειά
Η ΑΕΚ κατάφερε να χάσει στην Λιβαδειά με 3-0, με τον Λεβαδειακό να ολοκληρώνει το ματς με μόλις ένα σουτ που βρήκε στόχο. Και πως συνέβη αυτό το παράδοξο; Απλώς η Ένωση πέτυχε μόνη της δύο γκολ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μέσα σε 23 δευτερόλεπτα! Απίστευτο και όμως αληθινό. Σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ έφτασε στο σημείο να έχει κατοχή μπάλας στο 75%, να έχει τρία χαμένα τετ α τετ (Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Βάργκας), ένα δοκάρι και αρκετές μεγάλες ευκαιρίες, τελικά ηττήθηκε με «βαρύ» σκορ και ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Έχασε τη δεύτερη θέση, που μέχρι πριν από έναν μήνα ήταν το ακλόνητο φαβορί για να την κατακτήσει, ενώ σαφώς δεν πηγαίνει και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Μερίδιο ευθύνης για αυτή την ήττα έχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, παρ’ ότι και σε κακή ημέρα που βρέθηκαν κάποιοι, η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει εύκολα το παιχνίδι, αν δεν είχαν συμβεί όλα τα… παράξενα μαζί
. Τα αυτογκόλ χρεώνονται αποκλειστικά στον Ντίντακ, ο οποίος προσπαθεί να διώξει την μπάλα χαμηλά στον άξονα, με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει σε σώματα, παιδαριώδη λάθη για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο τρίτο γκολ μεγάλη ευθύνη φέρει τόσο ο Κολοβέτσιος που κρατάει τον Μάντζιο στη φάση και δεν τον βγάζει οφσάιντ, όσο και ο Μπαρόχα που κάνει τραγική έξοδο. Λάθη έγιναν και από τον Πογιέτ, για κάποιες από τις επιλογές του, όπως η τοποθέτηση του αργού Τζανετόπουλου στον άξονα, ο οποίος ναι μεν δεν φέρει καμία ευθύνη στο αυτογκόλ που πετυχαίνει, αλλά ήταν αρνητικός όλη την ώρα που αγωνίστηκε και μέχρι να αντικατασταθεί στο ημίχρονο.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ