2016-04-19 07:02:56
Φωτογραφία για Δηλώνει «παρών» η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Ρόδου και Καρπάθου
Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την υπό ίδρυση Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη Ρόδο.

Η εκδήλωση είχε ως κεντρικό στόχο την ενημέρωση των συναδέλφων Στρατιωτικών γύρω από τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας καθώς και την παρουσίαση δράσεων της ΕΣΠΕΡΚ, στα πλαίσια αυτής, παρ’ ευρέθην και τίμησαν με την παρουσία τους ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. Βασίλειος Καβουριού, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Δωδεκανήσου κ. Ευστάθιος Σαμαράς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου κ. Φιλήμονας Νικολάου και ο Ιατρός Καρδιολόγος κ. Βασίλειος Πρωτόπαπας, επίσης έλαβε μέρος μέσω Skype ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), Αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης.


Στην εναρκτήρια ομιλία του ο εκπρόσωπος της  Διοικούσας Επιτροπής, κ. Σάκης Μακρής, αφού καλωσόρισε  τους συναδέλφους Στρατιωτικούς και απεύθυνε τον ευχαριστήριο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στην μεγάλη απήχηση και συλλογή υπογραφών των ιδρυτικών μελών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου, επίσης ανέλυσε εκτενώς τις αρχές και σκοπούς ίδρυσης της Ενώσεως, τέλος εξιστόρησε τις επικείμενες δράσεις της Ένωσης, όπως το άνοιγμα Τράπεζας Αίματος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου, την ανάδειξη συναδέλφων που μετέχουν και συμβάλουν σε κοινωνικές δραστηριότητες, την συμμετοχή σε φιλανθρωπικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις των τοπικών συλλόγων και φορέων καθώς και την περιοδεία στα Μικρονήσια που εκπροσωπεί η Ένωση με στόχο την γνωριμία και ενημέρωση των εκεί υπηρετούντων συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκης καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Δωδεκανήσου κ. Ευστάθιος Σαμαράς ευχαρίστησαν την Διοικούσα Επιτροπή για την πρόσκληση καθώς είναι ιδιαίτερη τιμή για αυτούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ,τονίστηκε ότι θα είναι αρωγοί στις προσπάθειες της ενώσεως με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί για την επίτευξη των σκοπών της με απόλυτη επιτυχία, ανέδειξαν τα κοινά προβλήματα που έχουμε ως ένστολοι πολίτες και ότι ο ρόλος των σωματείων είναι να συνδράμει μέσα από την συλλογικότητα για να αναδεικνύονται και να επιλύονται τα όποια προβλήματα του προσωπικού.

Ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. Βασίλειος Καβουριού είπε ότι πρέπει να υπάρξει συλλογικότητα και ότι μόνο από κοινού θα βρουν λύση τα προβλήματα μας, επίσης τόνισε τη μεγάλη συμμετοχή υπογραφών πάνω από διακόσιες 200 των ιδρυτικών μελών της Ένωσης, η οποία δεν έχει συμβεί σε κανένα σωματείο ιδιωτικού δικαίου.

Το ενδιαφέρον της εκδήλωσης κορυφώθηκε στην ομιλία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), Αντισυνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη μέσω skype, διάρκειας 63΄λεπτων οπού απεύθυνε τον ευχαριστήριο χαιρετισμό και χαιρέτησε την διοικούσα επιτροπή για την άψογη διοργάνωση, ο κ. Τσουκαράκης τοποθετήθηκε αναλυτικώς σε όλα τα θέματα που αφορούν το προσωπικό και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων κατά τη συζήτηση με το πάνελ.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου κ. Φιλήμονας Νικολάου και ο Ιατρός Καρδιολόγος κ. Βασίλειος Πρωτόπαπας οπού ευχαρίστησαν και αυτοί με την σειρά τους την Διοικούσα Επιτροπή για την ιδιαιτέρα τιμητική πρόσκληση και εξιστόρησαν επιστημονικώς τον ρόλο και σκοπό των εθελοντών αιμοδοτών.

Τέλος οι παριστάμενοι στην εκδήλωση εγγράφτηκαν τόσο ως εθελοντές αιμοδότες αλλά και ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ