2016-04-19 09:54:46
Φωτογραφία για Το μαγειρείο έβγαλε χαλασμένο φαγητό – Ερωτήματα
Τι να πει κανείς για τη νεολαία της ΝΔ που μέχρι χτες κέρδιζε όλες τις εκλογικές της μάχες;

Το κλίμα σήψης που αναδείχθηκε μετά το πέρας του Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, έδινε περισσότερο την εικόνα «μαγειρείου» παρά πολιτικής διαδικασίας ανταλλαγής σκέψεων και θέσεων.

Πολλές οι απορίες και σίγουρα πολλοί οι παράγοντες. Η δυναμική εμπλοκή του διδύμου Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Παπαμιμίκου ήταν καταλυτική.

Ο πρώτος μετά τον διορισμό του στη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ κάνει ένα μεγάλο αγώνα να καταγράψει δυνάμεις στο εσωτερικό της ΝΔ με διάφορες μεθοδεύσεις. Αποκορύφωμα οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ, με τελική στόχευση το συνέδριο της ΝΔ.

Ο δεύτερος, γνωστός για οργάνωση εκλογών «φιάσκο», απλά επαλήθευσε τον κανόνα. Αφού κατάφερε να διαλύσει τις εκλογές της επίσημης ΝΔ στη συνέχεια η διάλυση των εκλογών της ΟΝΝΕΔ, φάνταζε παιχνίδι. Έπαιξε και εκεί το παιχνίδι του για λογαριασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.


Άδωνις και Παπαμιμίκος έδωσαν ρέστα στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, όχι σε πολιτικές θέσεις, αλλά σε παραγοντισμό και μαγειρέματα.

Πού βρίσκεται όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλο αυτό; Θεωρητικά θα έπρεπε όλα να κυλήσουν ομαλά. Και παραθέτουμε τα στοιχεία:

1) Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης, ήταν «διορισμένος» από τον νέο Πρόεδρο της ΝΔ. Άρα της δικής του επιρροής.

2) Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, διορισμένος επίσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, άρα και αυτός της δικής του επιρροής.

3) Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Απόστολος Τζιτζικώστας έδωσαν απλόχερα στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία της ΝΔ. Άρα και αυτοί θεωρητικά της δικής του επιρροής.

4) Μετά το πέρας των εκλογικών διαδικασιών της ΟΝΝΕΔ οι στενοί συνεργάτες του Προέδρου της ΝΔ, Κων/νος Κυρανάκης  και Παναγιώτης Κουτσογιάννης«εμφανίστηκαν» πρώτοι σε ψήφους. Πώς προέκυψε αυτό από τη στιγμή που οι εκλογές δεν έγιναν; ή έγιναν;

Πού βρίσκεται λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλο αυτό, όταν φαινομενικά το ελέγχει; Και γιατί «επιτρέπει» στην ΟΝΝΕΔ να εκπέμψει αυτό τον αέρα δυσωδίας, όταν η κοινωνία ζητά από τη ΝΔ ένα καθαρό στίγμα απέναντι στον επικίνδυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ; Έχει προσωπική ευθύνη;

«Ο Κεντροδεξιός»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ