2016-04-19 23:30:32
Φωτογραφία για Άξιος της μοίρας του και των λαθών του
Ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» τις αδυναμίες του και γνώρισε την ήττα για τρίτη φορά από τη Λαμποράλ Κούτσα. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 75-84, έμειναν εκτός ενώ οι Ισπανοί συνεχίζουν στο Final-4. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά, έβγαλε ένταση στο παιχνίδι του όμως από τη στιγμή που οι Βάσκοι έβαζαν τα σουτ και είχαν απαντήσεις για όλες τις προσπάθειες της ομάδας του Τζόρτζεβιτς, τα πράγματα άλλαξαν. Η Λαμποράλ έδειξε την ποιότητά της, αλλά και την εκτελεστική δεινότητά της και πήρε μια πολύ μεγάλη πρόκριση.

Οι «πράσινοι» βρίσκονταν μέσα στο παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο 5 λεπτά πριν το τέλος, τα τρελά τρίποντα από τους Άνταμς και Τζέιμς έχτισαν μια διαφορά 11 πόντων, την οποία οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να ανατρέψουν και τελικά ηττήθηκαν με 75-84. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα με 13 πόντους, ενώ συγκινητική ήταν η προσπάθεια του Δημήτρη Διαμαντίδη (8 πόντοι, 7 ασίστ), ο οποίος στο τέλος αποθεώθηκε από ολόκληρο το γήπεδο
. Ο Τζέιμς Φελντέιν έμεινε στο μηδέν, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό χωρίς λύσεις σε κρίσιμα σημεία, ενώ ο Ελιοτ Ουίλιαμς πλην λίγων εκλάμψεων δεν μπόρεσε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό επιθετικά. Από την Λαμποράλ ο Ντάριους Ανταμς εκτέλεσε τον Παναθηναϊκό (24π.), με 14π. στην τελευταία περίοδο και οδήγησε τη Λαμποράλ στη «σκούπα». Ο Παναθηναϊκός και σε αυτό το παιχνίδι δεν μπόρεσε να τον σταματήσει και ενώ κυριάρχησε στα ριμπάουντ (45-32), έχασε σημαντικά αμυντικά ριμπάουντ στην τελευταία περίοδο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγκάλιασε τον Γιάννη Μπουρούση, την ίδια ώρα που ο σέντερ των Βάσκων τα… «άκουγε» απ’ την κερκίδα. Πλέον, ο «Εξάστερος» στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις και το πρωτάθλημα που αποτελεί αυτοσκοπό για να «σώσει» ακόμα μία χαμένη – ευρωπαϊκή – χρόνια.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΔΥΟ, ΜΕΣΑ Ο ΕΝΑΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΞΩ ΟΙ ΔΥΟ, ΜΕΣΑ Ο ΕΝΑΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ