2016-04-21 09:21:16
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ «ΑΓΚΑΘΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ
Σήμερα το πρωί σε ένα νέο ραντεβού θα επιχειρηθεί να γεφυρωθούν οι διαφορές που υπάρχουν με τους δανειστές για τη συμφωνία η οποία δεν επετεύχθη παρά τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. 

Όπως είπε ο υπουργός Εργασίας μετά την ολοκλήρωση των πολύωρων συζητήσεων, που ολοκληρώθηκαν στις 03:00 το πρωί, με τους δανειστές θα αναζητηθούν λύσεις σε πολιτικό επίπεδο στο Eurogroup καθώς στο ασφαλιστικό οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν μεγαλύτερες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις.

Σύμφωνα με τον Γ. Κατρούγκαλο οι δανειστές εμφανίζονται να δέχονται την αύξηση των εισφορών σε πολύ μικρότερο όμως επίπεδο από την ελληνική πρόταση, δηλαδή, 1% για τρία χρόνια και μετά 0,5% για τα επόμενα τρία, ζητώντας μεγαλύτερες μειώσεις, κάτι που η ελληνική κυβέρνηση απορρίπτει.

Πάμε με τις θέσεις μας στο Eurogroup μέχρι να βρεθεί λύση είπε ο υπουργός Εργασίας που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο σήμερα στη Βουλή, καθώς οι Θεσμοί ζήτησαν κάποιες αλλαγές τις οποίες δεν αποκλείει να κάνει αποδεκτά ο υπουργός Εργασίας. Εμπλοκή υπήρξε και για το θέμα της δημιουργίας εταιρειών διαχείρισης περιουσίας των Ταμείων με τον υπουργό να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει τα συγκεκριμένα άρθρα μέχρι τη συμφωνία.

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ GREXIT Ο ΣΟΪΜΠΛΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ GREXIT Ο ΣΟΪΜΠΛΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ