2016-04-21 20:16:14
Φωτογραφία για ΜΠΛΑΖΙΤΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ : ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ... ΕΥΚΟΛΗ ΣΕΙΡΑ!
Ο Γιάκα Μπλάζιτς της Λαμποράλ Κούτσα που έκανε... περίπατο απέναντι στον Παναθηναϊκό και πήρε την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Βερολίνου, μίλησε στο επίσημο site της ομάδας και παραδέχθηκε πως δεν περίμενε τόσο εύκολη αποστολή στη σειρά με τον Παναθηνα|ϊκό.

Τώρα που έβλεπε τριπλ κράουν φέτος ο... Μπαλτάκος και σίγουρα Βερολίνο ο Γιαννακόπουλος δεν το γνωρίζουμε. 

Ίσως όλα μα τα έχει απαντήσει ήδη η πρόσληψη... Πεδουλάκη!

Δείτε τι δήλωσε ο Μπλάζιτς που ήταν από τους παίκτες της Λαμποράλ που δεν ξεχώρισαν, αφού δεν χρειάστηκε καν να φορτσάρει : 

“Αυτή τη στιγμή ούτε που μπορώ να σκεφτώ τι έχουμε καταφέρει. Είναι καταπληκτικό! Θα πάμε να παίξουμε στο final 4 με τις τρεις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για εμάς, πιστεύαμε στους εαυτούς μας από την πρώτη στιγμή και τα καταφέραμε. Θυμάμαι όταν μιλήσαμε πριν τρεις μήνες για αυτή τη στιγμή και τότε φάνταζε πολύ μακρινό, αλλά τώρα είμαστε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενοι όλοι μας”.


Στη συνέχεια, απάντησε στις εξής ερωτήσεις Για το γεγονός πως η σειρά τελείωσε στο 3-0: 

“Ελέγξαμε κάθε παιχνίδι τόσο στη Βιτόρια όσο και στην Αθήνα. Δεν περιμέναμε μία τόσο εύκολη σειρά αλλά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και τα καταφέραμε.”

Για το αν θα θυμάται για πάντα τη φετινή πορεία: 

“Σίγουρα! Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να παίξω ξανά στο final 4. Tα συναισθήματα μου δεν περιγράφονται”

Για το μυστικό αυτής της επιτυχίας: 

“Νομίζω πως είμαστε μία ομάδα που παλεύει σε κάθε προπόνηση. Κάθε προπόνηση είναι σαν αγώνας για εμάς. Έτσι πορευτήκαμε όλη τη σεζόν. Ο κόουτς μας μοίρασε τους ρόλους και εμείς τους δεχθήκαμε. Βρήκαμε μία αρμονία θα μπορούσα να πω που μας έφερε εδώ και ελπίζω πως δεν θα σταματήσουμε εδώ. Ο ημιτελικός είναι ένα παιχνίδι και τίποτα δεν είναι απίθανο λοιπόν. Ειδικά με εμάς που αποδείξαμε φέτος πως είχαμε καλά παιχνίδια απέναντι σε ομάδες πραγματικά καλές. Η Φενέρ δεν θα έχει εύκολο έργο με εμάς.”
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ