2016-04-22 16:02:03
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ... ΦΙΕΣΤΑΣ!
Το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ θα πληρώσει ο Ολυμπιακός λόγω της... συμπεριφοράς μερίδας οπαδών του στο ματς της 30ης αγωνιστικής με την Καλλονή, όπου πραγματοποιήθηκε και η φιέστα για το 43ο πρωτάθλημά του.

Πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή το εντός έδρας ματς-φιέστα με την Καλλονή για την 30η αγωνιστική της Super League, όπως αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας Αρχής.

Από την άλλη αναβλήθηκαν οι υποθέσεις Παναθηναϊκού, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιου που είχαν κληθεί σε απολογία εξαιτίας της συμπεριφοράς του κόσμου τους στους αγώνες με Πανθρακικό, Ξάνθη και Ατρόμητο, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Η ανακοίνωση

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 30ής αγωνιστικής.

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Βάσει των αναφερομένων στο από 17/4/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/4/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ

*Οι υπόλοιπες υποθέσεις αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των Δικηγόρων
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ