2016-04-22 18:14:24
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ... «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ Η ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ!
Η ομαδικότητα και η πολύ καλή δουλειά με τον προπονητή, ήταν τα σημεία κλειδιά για την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM η Τζίνα Λαμπρούση.

Χαρούμενη, όπως είναι λογικό, ήταν η Τζίνα Λαμπρούση μετά το τέλος του τρίτου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΟ Θήρας, όπου οι ερυθρόλευκες κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών και στις δηλώσεις της τόνισε πως κλειδί στη φετινή χρονιά ήταν η ομαδικότητα αλλά και η πολύ καλή δουλειά με τον προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε

«Η ομαδικότητα που είχαμε όλο το χρόνο και η σωστή δουλειά που κάναμε με τον προπονητή ήταν το κλειδί. Είμαστε πολύ χαρούμενες, το κλίμα είναι απίστευτο στην ομάδα, οι φίλαθλοι σήμερα μας στήριξαν και με το παραπάνω.

Δεν περιμέναμε ότι θα είναι εύκολα, αλλά αυτό θεωρώ πως εξαρτάται από εμάς. Εάν μπαίναμε καλά, χωρίς να κάνουμε εύκολα λάθη, μπορούσαμε να κερδίσουμε κάθε ματς. Στη Σαντορίνη χάσαμε ένα σετ από δικά μας λάθη. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, μπήκαμε συγκεντρωμένες στο παιχνίδι και καταφέραμε να το κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ