2016-04-23 10:55:16
Φωτογραφία για Συνέδριο ΝΔ : Selfies και «άρωμα» συσπείρωσης [video]
Στο κατάμεστο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo όπου γίνεται αυτή τη στιγμή το 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, πολλές ήταν οι παρουσίες της γαλάζιας παράταξης που τράβηξαν την προσοχή με την άφιξη τους.

Πρώτη από το "βαρύ πυροβολικό" της Νέας Δημοκρατίας έφτασε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία και έκατσε στις πρώτες θέσεις.

Ακολούθησε καταχειροκροτούμενος και χαμογελαστός ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής ο οποίος χαιρετήθηκε θερμά με όλους.

Την άφιξη του κ. Καραμανλή ακολούθησε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σηκώνοντας στην κυριολεξία στο πόδι όλο τον συνεδριακό χώρο.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω της κατάστασης της υγείας του όμως η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.

Ως ένδειξη σεβασμού, όρθιος σηκώθηκε -εκτός των υπολοίπων- ο κ. Καραμανλής ο oποιος ήταν κι ο πρώτος που χαιρέτησε θερμά τον κ. Μητσοτάκη, ενώ αντάλλαξε αγκαλιές και φιλία με την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη.


Ένα ακόμη πρόσωπο που "τάραξε" το 10ο συνέδριο της ΝΔ ήταν ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος μίλησε και χαιρετήθηκε με όλους.

Τότε ακούστηκε η φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος φώναξε στον κ. Σαμαρά «έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία. Ετσι, Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης έβγαλαν μια ομαδική φωτογραφία.

Λίγο αργότερα, τον κ. Σαμαρά πλησίασε ο μικρός Μιχάλης ο ποιος ζήτησε από τον πρώην πρωθυπουργό να βγάλουν μαζί μια selfie όπως κι εγινε.

Ως ο επόμενος πρωθυπουργός, προλογίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 7 στο Metropolitan Expo αφού πέρασε μέσα από τη "θάλασσα" των φίλων της γαλάζιας παράταξης.

Όπως φάνηκε, οι οποίες κόντρες δημιουργήθηκαν κατά τις εσωκομματικές εκλογές της Νιας Δημοκρατίας αποτελούν πλέον παρελθόν αφού δεν έλειψε κανένα απο τα σημαντικά στελέχη του κόμματος.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ