2016-04-23 16:40:19
Φωτογραφία για ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ : ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε για τη... «μοναδική δεύτερη φιέστα τίτλου» που έζησε, αλλά και τη δίψα των ερυθρόλευκων να κατακτήσουν και το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Αγορά»:

Για τη φετινή φιέστα: «Ηταν υπέροχα κι αυτή τη φορά, στη δεύτερη φιέστα μου με τον Ολυμπιακό. Το απολαύσαμε και το διασκεδάσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όλους τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν κοντά μας στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο, όπως κι όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να είναι στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν τη φιέστα από την τηλεόραση».

Σχετικά με τους επόμενους στόχους: «Δεν έχουμε τελειώσει τις υποχρεώσεις μας και θέλουμε πολύ να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν σταματά ο Ολυμπιακός και θα προσπαθήσουμε όλοι πάρα πολύ ώστε να δώσουμε κι άλλη χαρά στον κόσμο μας, κερδίζοντας και το Κύπελλο».

Όσο για την ισοφάριση του ρεκόρ της κατάκτησης των επτά σερί πρωταθλημάτων: «Ξέρω πως φέτος καταφέραμε να σπάσουμε πάρα πολλά ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει λοιπόν κάποιο ρεκόρ το οποίο δεν μπορούμε να καταρρίψουμε. Να τελειώσουμε με τους φετινούς στόχους μας και μετά θα ασχοληθούμε με όσα μας περιμένουν τη νέα χρονιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ