2016-04-24 17:48:20
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ FIBA ΣΕ EUROLEAGUE!
Η FIBA World εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τονίζοντας πως στηρίζει τις ενέργειες της FIBA Europe στην διαμάχη με την Euroleague για τις διασυλλογικές διοργανώσεις, ωστόσο επισημαίνεται πως θα σταλεί πρόσκληση στην Euroleague για συνάντηση!

Ο πόλεμος στο ευρωπαϊκό και όχι μόνο μπάσκετ συνεχίζεται και η FIBA με ανακοίνωσή της τονίζει πως στηρίζει όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς της FIBA Europe, ωστόσο η ανακοίνωση καταλήγει πως θα σταλεί πρόσκληση στην ECA (Euroleague Commercial Assets) προκειμένου να συζητήσουν για τις εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIBA

«Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της FIBA Europe που πάρθηκε στην τελευταία του συνάντηση στο Παρίσι, η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA συναντήθηκε στις 23/4 στο Σπίτι του Μπάσκετ.

Μετά την έκθεση που ελήφθη από την FIBA Europe για τις τελευταίες εξελίξεις στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA αποφάσισε να υποστηρίξει ολοκληρωτικά την απόφαση της FIBA Europe.


Η Εκτελεστική Επιτροπή συνέστησε στην FIBA Europe να συναντηθεί αυτή την εβδομάδα με όλες τις ενδιαφερόμενες ευρωπαϊκές εθνικές ομοσπονδίες για να δουν και να συζητήσουν τις εγχώριες πρωτοβουλίες τους.

Η εφαρμογή των αποφάσεων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο θα ακολουθήσει αυτήν την διαδικασία διαβούλευσης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA θα προσκαλέσει την Euroleague να συναντηθούν στο Σπίτι του Μπάσκετ τις επόμενες μέρες».

ΠΗΓΗ : sdna.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ