2016-04-25 10:25:37
Φωτογραφία για Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Αθήνα - Οι συμμορίες καταστρέφουν τα πάντα
Εκτός ελέγχου είναι δράση των «γνωστών-άγνωστων» στην Αθήνα, όπου ανενόχλητοι αλωνίζουν το τελευταίο διάστημα και κυριολεκτικά κάνουν ό,τι θέλουν, σπάζοντας, αρπάζοντας και απειλώντας χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά των Αρχών.  

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο. Το Σάββατο κουκουλοφόροι πρώτα χτύπησαν στον σταθμό του ηλεκτρικού στα Πετράλωνα όπου με βαριοπούλες και σφυριά έσπασαν εκδοτήρια, ακυρωτική μηχανήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη συνέχεια με το «ντου» σε τρία διαφορετικά σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βύρωνα.  

Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους εντοπίσουν, μια ομάδα 40 ατόμων επιτέθηκε σε άνδρες της ομάδας «Ζ», τους πέταξε μπουκάλια και αφού κατάφερε να ρίξει τον έναν κάτω από τη μοτοσικλέτα, της έβαλαν φωτιά και την έκαψαν.    

Επίθεση στον σταθμό του ηλεκτρικού      


Στον Βύρωνα την επανεμφάνισή τους έκαναν οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ», οι νεαροί δηλαδή που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπαίνουν σε σούπερ μάρκετ και αρπάζουν τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια μοιράζουν σε απλούς πολίτες.  

Συγκεκριμένα μια ομάδα 20 ατόμων λίγο μετά τις 18:40 εισέβαλε διαδοχικά σε τρία διαφορετικά σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βύρωνα που βρίσκονται, κατά την αστυνομία, σε κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο στις οδούς Τσαλδάρη, Μεσολογγίου και Κανάρη.   Την ίδια ώρα, την Παρασκευή το βράδυ, ομάδα ακτιβιστών προχώρησε το «έτσι θέλω» στη κατάληψη εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο να στεγάσει πρόσφυγες και μετανάστες.  

Το υπό κατάληψη City Plaza      Τελευταίο περιστατικό την Κυριακή, όπου μέρα-μεσημέρι, ομάδα περίπου 40 ατόμων πραγματοποίησε επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων.    

Επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων        Μάλιστα, αγνοώντας προκλητικά τους περαστικούς από το σημείο, χρησιμοποίησαν βαριοπούλες, για να σπάσουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό και σε δύο άλλα αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα κοντά στο αστυνομικό τμήμα, στην οδό Καλλιδρομίου.   Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και χάθηκαν στα γνώριμα για εκείνους στενά της περιοχής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ