2016-04-25 13:07:53
Φωτογραφία για Η Βασίλισσα Ράνια στη Λέσβο
Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στη Λέσβο προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πρόσφυγες στο κέντρο φιλοξενίας Καρά Τεπέ. Η Ράνια Αλ Γιασίν είναι η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας και γεννήθηκε στο Κουβέιτ, από Παλαιστίνιους γονείς στις 31 Αυγούστου 1970. Είναι όμορφη, δυναμική, μοντέρνα, ευτυχισμένη σύζυγος και άψογη μητέρα.

Είναι μια σύγχρονη γυναίκα, η οποία συνδέεται με απλούς ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας. Θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, εστιάζει την ενέργειά της, υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.

Με έμφυτη κομψότητα που προκαλεί θαυμασμό αποτελεί παράλληλα για την ένθερμη προάσπιση όσων βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, όπως τα παιδιά, οι νέοι, οι γυναίκες και οι πρόσφυγες. Τα περισσότερα ανθρωπιστικά προγράμματα στα οποία εμπλέκεται έχουν τον ίδιο στόχο – να δημιουργήσουν ευκαιρίες μέσω της εκπαίδευσης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ