2016-04-25 18:15:47
Φωτογραφία για «Σπουδάζω με Υποτροφία» σε κορυφαία εκπαιδευτικά Ιδρύματα
Με εκατοντάδες αιτήσεις από νέους που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα συνεχίζεται το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία της Equal Society. Κάνε και εσύ την αίτησή σου και διεκδίκησε τις σπουδές που επιθυμείς.

Με στόχο τις ίσες ευκαιρίες και στην εκπαίδευση, η Equal Society σε συνεργασία με κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα  συνεχίζει δυναμικά για 5η συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει τη δυνατότητα υποτροφιών, πλήρους φοίτησης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Το βραβευμένο για την κοινωνική του προσφορά, πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία», στέκεται αρωγός σε νέους και νέες με ικανότητες και ταλέντο που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα, προσφέροντάς ποιοτικές ακαδημαϊκές προοπτικές σε πείσμα της οικονομικής δυσπραγίας των καιρών.

Σε μια περίοδο που τα όνειρα και τα σχέδια της νέας γενιάς για ένα μέλλον προόδου πλήττονται, το πρόγραμμα «Σπουδάζω μεΥποτροφία» έρχεται με στόχο να δώσει την πρόσβαση στην εκπαίδευση που τους αξίζει. Αναλυτικά ο πίνακας των νέων προσφερόμενων υποτροφιών σε μεταπτυχιακό επίπεδο όπως διαμορφώνεται σε πρώτο χρόνο. Οι αιτήσεις των προπτυχιακών ακολουθούν μετά το Πάσχα.


Διαδικασία συμμετοχής:

Κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τη συμμετοχή του ακολουθώντας την διαδικασία συμπλήρωσης δύο αιτήσεων:

a. Η αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων της EQUAL SOCIETY. Κατεβάστε την από την ιστοσελίδα, spoudazo.equalsociety.gr.

b.Η ακαδημαϊκή αίτηση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που σας ενδιαφέρει. Βρείτε την στους πίνακες της ιστοσελίδας, δίπλα από το Ίδρυμα που προσφέρει την υποτροφία που σας ενδιαφέρει. Οι δύο αιτήσεις πρέπει σε συνέχεια να αποσταλθούν ως συνημμένα στο e-mail: [email protected].
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ