2016-04-26 09:16:11
Φωτογραφία για ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ : Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ...
Για τον αυριανό τελικό της Super League Κ15 μίλησε ο Νίκος Τοπολιάτης, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να επισημαίνει πως όλη τη χρονιά έγινε σκληρή δουλειά και πως στόχος είναι το πρωτάθλημα.

«Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι την προσπάθεια μας με στόχο την ατομική και ομαδική βελτίωση των παιδιών και θέσαμε ως πρωταρχικό στόχο την παρουσία μας στον τελικό. Η αλήθεια είναι ότι δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και αγωνιστήκαμε σε έναν πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο όμιλο.

Δουλέψαμε για τη συνεχή βελτίωση στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι και είδαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία τα παιδιά να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Η πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League Κ15 είναι η ανταμοιβή αυτής της προσπάθειας. Στον τελικό θέλουμε και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε όλους τους τομείς και να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε πως θα κάνουν το καλύτερο. Η κατάκτηση του τροπαίου θα είναι η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση όλων όσοι εργάστηκαν γι’ αυτή την ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός, να τον χαρούν οι δυο ομάδες και ο κόσμος», ήταν τα λόγια του Νίκου Τοπολιάτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα έχουμε συμφωνία ή όχι;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θα έχουμε συμφωνία ή όχι;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ