2016-04-26 15:33:10
Φωτογραφία για Σουτιέν, η παράταση της ζωής του
Οι ειδικοί αποκαλύπτουν πόσο συχνά οι γυναίκες πρέπει να πλένουν τα σουτιέν τους. Τα αποτελέσματα είναι ικανά να εκπλήξουν πολλές ψυχαναγκαστικές γυναίκες με την καθαριότητα!

Σύμφωνα με ειδικούς, τα σουτιέν που πλένονται πολύ συχνά μπορεί να υποστούν βλάβη, η οποία οδηγεί στην απώλεια της ελαστικότητας, απαραίτητη για τη σωστή στήριξη του στήθους. Με τη σειρά της μπορεί να καταστεί επιβλαβής για τον ίδιο τον χρήστη.

Βέβαια, όσον αφορά τις γυναίκες που έχουν έντονες δραστηριότητες και ιδρώνουν, οι ειδικοί προτείνουν το πλύσιμο μετά από τρεις ή τέσσερις φορές χρήσης, περίπου δέκα ημέρες, ανάλογα με τον χρήστη.

Έτσι, το αθλητικό σουτιέν που φοριέται κάθε ημέρα θα χρειαστεί συχνά πλυσίματα σε σχέση με τα δαντελωτά σουτιέν που ζουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στο πίσω μέρος του συρταριού.

Θα πρέπει να έχετε αρκετά σουτιέν προκειμένου να αποφευχθεί η μείωση της ελαστικότητάς τους με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, φορώντας το ίδιο σουτιέν δύο ημέρες στη σειρά δεν προκαλεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Βγάζοντάς το τη νύχτα πρέπει να αφήσετε αρκετό χρόνο για να ανακτήσει το σχήμα και την ελαστικότητά του.


Συμβουλές ειδικών για τη διατήρηση εσωρούχων

1. Να ελέγχετε πάντα την ετικέτα.

2. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο, να επιλέξετε τον πιο ευαίσθητο κύκλο και ένα απαλό απορρυπαντικό, όπως για μάλλινα.

3. Αν είναι εφικτό, χρησιμοποιήστε έναν ειδικό δικτυωτό σάκο για να αποτρέψετε την τριβή του.

4. Αποφύγετε το πιστολάκι, καθώς μπορεί να προκαλέσει την παραμόρφωση του υφάσματος.

5. Μετά το ξέβγαλμα αποφύγετε το στεγνωτήριο.

6. Η αποθήκευση είναι ζωτικής σημασίας. Μιμηθείτε τον τρόπο που εκτίθενται στα ράφια των καταστημάτων με εσώρουχα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ