2016-04-26 16:42:21
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ΚΑΙ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ώρες, για την οριστική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης, που βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου, μίλησε στο "sportdog.gr" και είπε απίστευτες ατάκες για το θέμα!

Επίσης σχολίασε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο, αλλά και γιατί θέλει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου!

Κύριε Κελεσίδη, είστε πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου; Πώς σχολιάζετε την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό;

"Οι σοβαρές ομάδες δεν τα κάνουν αυτά τα πράγματα. Κατεβαίνουν στο γήπεδο, δίνουν το παιχνίδι και ό,τι παράπονα έχουν, τα βρίσκουν αλλού. Το αγωνιστικό δεν φταίει τίποτα. Ο κόσμος ήθελε να δει το παιχνίδι, αλλά και οι παίκτες τέτοια παιχνίδια θέλουν για να παιξουν. Αλλά βγαίνει ο Σαββίδης και λέει δεν κατεβαίνω... Ε, ας υποστεί και τις συνέπειες τώρα".


Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο για αυτή την απόφαση, το 80% του οποίου θα πάει στα ταμεία του Ολυμπιακού.

"Θα μας πληρώσουν κιόλας από πάνω; Τι να πω, μόνο εδώ τα βλέπουμε αυτά τα πράγματα... Το σημαντικό είναι πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται, τώρα, στον τελικό. Αυτό θέλαμε όλοι, να παίξουμε με την ΑΕΚ και να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

Πιστεύετε ότι υπήρχε άλλος φόβος, για παράδειγμα η πιθανότητα μίας βαριάς ήττας, που έκανε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να επιμείνουν στη θέση τους;

"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Και να φάει 3 - 4 γκολ από τον Ολυμπιακό, δεν λέει τίποτα. Αν κατέβαινε να παίξει εναντίον της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, μπορεί να έτρωγε τόσα γκολ. Αλλά ο κόσμος δεν θα έλεγε τίποτα. Τι θα έλεγαν, δηλαδή, ότι ο Ολυμπιακός έριξε 3 - 0 στον ΠΑΟΚ; Πρώτη φορά είναι που θα το κάνει; Κλέβει τις εντυπώσεις με αυτά που κάνει ο πρέοδρος του ΠΑΟΚ, αλλά φοβάμαι ότι θα μείνει με τις εντυπώσεις...".

Θα κάνετε κι ένα σχόλιο για τον Ρομπέρτο; Το όνομά του απασχολεί το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αυτό το "μένει - φεύγει".

"Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο, αναμφίβολα. Αλλά αν θέλει να φύγει, ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει στον Ρομπέρτο. Πέρασαν μεγάλοι γκολκίπερ από αυτή την ομάδα και συνεχίζουν να περνάνε. Όποιος δεν θέλει, ας φύγει. Γιατί και ο Ολυμπιακός έδωσε πόντους στον Ρόμπερτο, αλλά αν θέλει να φύγει ας πάει στο καλό! Το μοναστήρι να είναι καλά...".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ