2016-04-26 19:47:06
Φωτογραφία για Ένταση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας
Με ισχυρή αστυνομική δύναμη και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ο φερόμενος ως δράστης του χθεσινού φονικού στην Λάρνακα, Γιώργος Γεωργίου άλλος Ξιούρουππας. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε οκταήμερη προσωποκράτηση.

Στον χώρο του Δικαστηρίου βρίσκονταν συγγενείς του φονευθέντος Παναγιώτη Χριστοδούλου άλλος Γιώτης το Κορμί Καμαρκώτης προκειμένου να παρακολουθήσουν την διαδικασία.

Αφότου έφτασε στον χώρο ο 45χρονος Ξιούρουπας οι συγγενείς του 40χρονου Χριστοδούλου ξέσπασαν φωνάζοντας επιχειρώντας να προπηλακίσουν τον φερόμενο ως δράστη.Η διαδικασία έχει ξεκινήσει στο Επαρχιακό Δικαστήριο το οποίο αναμένεται να εκδώσει εναντίον του 45χρονου Ξιούρουππα διάταγμα προσωποκράτησης.

Πάνοπλοι αστυνομικοί της ΜΜΑΔ φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα βρίσκονται σε επιφυλακή για αποφυγή οποιονδήποτε επεισοδίων μεταξύ των συγγενών του φερόμενου ως δράστη και του θύματος.

Στην ευρύτερη περιοχή του Δικαστηρίου ίπτανται το ελικόπτερο της Αστυνομίας ενώ μοτοσικλετιστές της Δύναμης πραγματοποιούν περιπολίες στην περιοχή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ