2012-05-14 10:06:03
Φωτογραφία για Δ. Σαρωνικού: 79 εκατ. ευρώ για να πάνε τα λύματα στην Ψυττάλεια
Οριστικά και αμετάκλητα τα λύματα του Δήμου Σαρωνικού στην Ψυττάλεια, μετά την υπογραφή από τον ειδικό γραμματέα Υδάτων Ανδρέα Ανδρεαδάκη τής χρηματοδότησης του... έργου της αποχέτευσης του παραλιακού μετώπου του δήμου, συνολικού προϋπολογισμού78.896.945,16 ευρώ.

Η χρηματοδότηση αφορά σε δύο πράξεις: 1) «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμού Καλυβίων Θορικού (Λαγονήσι) και 1ο Τμήμα ΚΑΑ Σαρωνικού», με κωδικό MIS 349379, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (προϋπολογισμός: 42.153.944, 56 ευρώ) και 2) «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας και 2ο Τμήμα ΚΑΑ Σαρωνικού», με κωδικό MIS 349380, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (προϋπολογισμός: 36.743.000,60 ευρώ).

Η υπογραφή της χρηματοδότησης από τον ειδικό γραμματέα ήταν η τελευταία πράξη στην προσπάθεια που κατέβαλε ο δήμος τον τελευταίο χρόνο, όπου κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες και να δρομολογήσει την κατασκευή του μεγαλύτερου έργου υποδομής στην περιοχή μας.


«Καθοριστική στην επιτυχία της όλης προσπάθεια ήταν η συμβολή του δημάρχου Πέτρου Φιλίππου, του αντιδημάρχου Μανώλη Τσαλικίδη και των δημοτικών συμβούλων που εργάστηκαν με επιμονή και μεθοδικότητα, στήριξαν και ψήφισαν τη λύση της Ψυτάλλειας. Από εδώ και πέρα ο, δήμος ταχύτατα θα δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση έναρξη των εργασιών», σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Σαρωνικού.

aftodioikisi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ