2016-04-27 15:06:25
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ... ΕΙΠΕ Ο ΣΙΛΒΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΟΥ!
Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις εναπομείνασες υποχρεώσεις τους μέχρι το τέλος της σεζόν επέστησε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος χθες βρέθηκε στο Περιστέρι, όπως σας ενημερώσαμε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να τσεκάρει από κοντά τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού και κράτησε... σημειώσεις, με τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας του Στέλιου Μανωλά.

Πριν όμως από την παρουσία του στο Περιστέρι, ο Μάρκο Σίλβα μίλησε στους παίκτες του και τους επέστησε την προσοχή για τις εναπομείνασες υποχρεώσεις τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σας πω ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο φιλικό που δώσαμε. Δεν μου άρεσαν αρκετά από αυτά που είδα την περασμένη Παρασκευή. Δώσατε μία εντύπωση λες και η χρονιά είχε τελειώσει. Δεν είναι έτσι όμως. Μπροστά μας έχουμε το Κύπελλο και οφείλετε να εμφανιστείτε σοβαροί», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ. Το καταλαβαίνετε και μόνοι σας ότι είμαστε υποχρεωμένοι να πανηγυρίσουμε το άλλο Σάββατο την κατάκτηση του νταμπλ».

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρεθεί κανονικά στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το τυπικό σκέλος της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει αποφασίσει να μην κατέβει και να αγωνιστεί στο φαληρικό γήπεδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ