2016-04-28 01:00:24
Φωτογραφία για Ο Σάντος είναι ο διακαής πόθος του ΠΑΟΚ
Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, για την θέση του προπονητή. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, πως μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, από ανώτατα στελέχη, έχει εκφραστεί η επιθυμία να επέλθει συμφωνία με τον Σάντος καθώς τον Πορτογάλο προπονητή εμπιστεύονται περισσότερο από κάθε άλλον για την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας. Μάλιστα σε ένα από τα πρόσφατα ταξίδια του στην Ιβηρική χερσόνησο και πιο συγκεκριμένα στην Πορτογαλία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον σημερινό ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Πορτογαλίας (μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) για να του εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό καθώς ο Σάντος δεν έδωσε την οριστική του απάντηση, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις. Οι υποχρεώσεις του Σάντος με την Εθνική Πορτογαλίας στο επερχόμενο ευρωπαικό πρωτάθλημα της Γαλλίας, αποτελούν «τροχοπέδη» (προς το παρών τουλάχιστον) στην επίτευξη μίας τελικής συμφωνίας
. Ο ΠΑΟΚ λογικό είναι πως βιάζεται να «κλείσει» από τώρα τον Σάντος, ο δε Πορτογάλος δεν θέλει να δεσμευτεί απόλυτα. Όμως αυτά που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, αποτελούν ένα ισχυρό κίνητρο για τον Πορτογάλο για να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και να επιστρέψει σε μία ομάδα με ισχυρό μπάτζετ. Ο Σάντος όπως είναι γνωστό θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η πίεση που ασκείται στον Σάντος είναι δεδομένη, για να επέλθει συμφωνία άμεσα και το αποτέλεσμα θα το γνωρίζουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πηγή: metrosport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ