2012-05-14 10:34:17
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της RASS για τον «Ελεύθερο Τύπο». 

Αναλυτικά, σύμφωνα με την έρευνα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα με 20,5% και ακολουθούν: ΝΔ με 19,4%, ΠΑΣΟΚ με 11,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,8%, ΚΚΕ με 4,8%, Χρυσή Αυγή με 3,8% και Δημοκρατική Αριστερά με 6,2%.

Η Δημοκρατική Συμμαχία αποσπά ποσοστό 2,4%, το κόμμα Δημιουργία ξανά 2,3%, ο ΛΑΟΣ 2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,8%, ενώ άλλο κόμμα ψηφίζει το 3,7%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει στο 11,3% και το άκυρο/λευκό το 2,2%.

Πάντως γεγονός αναμφισβήτητο είναι ότι οι πολιτικοί θα μας τρελάνουν κυριολεκτικά. Θέλουν να κάνουν Οικουμενική Κυβέρνηση Σωτηρίας αφ' ενός και αφ' ετέρου βρίσκουν δεκάδες δικαιολογίες για να μην γίνει αυτή η Κυβέρνηση.

Συνεχίζουν να θεωρούν τους πολίτες αφελείς και ότι τρώνε ''κουτόχορτο''. Τα ''Μνημονιακά'' κόμματα του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. δεν δηλώνουν ευθαρσώς ότι αρνούνται τους νόμους που ψήφισαν και θα προχωρήσουν στην καταγγελία τους, αλλά και ολόκληρης της Μνηνονιακής Σύμβασης που είναι και προϋπόθεση για την καταγγελία αυτών των νόμων, ώστε να υπάρξει πραγματική βάση πολιτικής σύγκλισης με τα ''Αντιμνημονιακά'' κόμματα, τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ'' που έλαβαν σημαντικά ποσοστά στις εκλογές.


Απλώς με γελοίες και υποκριτικές δικαιολογίες  τα κόμματα αυτά μαζί και με την ΔΗ.ΜΑΡ., θέλουν να οδηγήσουν την χώρα σε νέες εκλογές ρίχνοντας την ευθύνη στους ''κακούς'' της παρέας, οι οποίοι βεβαίως δεν έχουν και τα ''κουκιά'' ώστε να σχηματίσουν Κυβέρνηση, όσο και να το υποστηρίζουν αυτό Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σαμαράς έλεγε μετ' επιτάσεως προεκλογικά ότι εφ' όσον η Ν.Δ. δεν θα έχει αυτοδυναμία θα προχωρήσει σε νέες εκλογές. Γιατί δεν το κάνει τώρα; Γιατί προσπαθεί μαζί  με το ΠΑΣΟΚ να φτιάξει μια Κυβέρνηση οπερέτα;

Η απάντηση είναι κατά την άποψη μας απλή. Τα κόμματα αυτά έχουν δεσμευθεί με υπογραφές και δεσμεύθηκαν γιατί πιστεύουν σ' αυτή την πολιτική την οποία και θέλουν να συνεχίσουν με τον έναν ή άλλο τρόπο.

Δεν προκαλεί εντύπωση ότι ενώ μιλάνε για επαναδιαπραγμάτευση ή όπως θέλετε πέστε το, κραυγάζουν ότι μια διαφορετική απ' αυτή την πολιτική οδηγεί τη χώρα εκτός Ευρωζώνης και επιστροφή στη δραχμή;  

Το γεγονός ότι  οι Έλληνες Πολίτες ψήφισαν αντιμνημονιακά είναι δεδομένο.Το αποτέλεσμα αυτό όμως προσπαθούν τα εν λόγω κόμματα, να το ερμηνεύσουν κατά το δοκούν και όπως πολιτικά τα συμφέρει.

Ξεχνούν βέβαια ότι έχουν γνώση οι φύλακες  
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΖΙΟΒΑΝΙ: «Olympiacos for ever»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΖΙΟΒΑΝΙ: «Olympiacos for ever»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ