2016-04-28 16:34:13
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΥΖΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ... ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ!
Έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε ο Γιώργος Κύζας, ο οποίος έκανε λόγο για... τηλεφώνημα πριν από τον Ατρόμητος-ΑΕΚ από κάποιον που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε χθες Μεγάλη Τετάρτη ο διαιτητής του Ατρόμητος-ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Έλληνας διαιτητής αναφέρει ότι πριν το παιχνίδι του τηλεφώνησε κάποιος από σταθερό τηλέφωνο και του παρουσιάστηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως καταγγέλλει, ο φερόμενος ως «Μελισσανίδης» του τόνισε πως γνωρίζει με ποιους συναναστρέφεται και πώς έγινε διεθνής.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Κύζα, ο άνθρωπος που του τηλεφώνησε σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα... αλλάξουν τα πράγματα στον χώρο της διαιτησίας και θα έπρεπε να κάνει μια δίκαιη 50-50 διαιτησία αν ήθελε να μείνει στους πίνακες.

Ο Κύζας φαίνεται να του απάντησε πως δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι όντως ο Μελισσανίδης και του ζήτησε διευκρινίσεις για τα λεγόμενα του. Μετά το τηλεφώνημα, ο Κύζας ενημέρωσε τον Φραγγίσκο Σομαρακάκη της ΚΕΔ για να ενημερώσει εκείνος με τη σειρά του τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο αριθμός του τηλεφώνου δεν παραπέμπει σε γνωστό αριθμό που να σχετίζεται με τις εταιρίες ή τους ανθρώπους που έχουν σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ