2016-04-28 19:47:08
Φωτογραφία για Συνάντηση Λαφαζάνη- Στρατούλη με τον Πρόεδρο του ΤΕΑΥΦΕ, Κώστα Κωστούρο
Συνάντηση του επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, συνοδευόμενου από το μέλος της ...Πολιτικής Γραμματείας, Δημήτρη Στρατούλη και το μέλος του Τμήματος Υγείας της ΛΑΕ, Αντώνη Καραβά, με τον Πρόεδρο του ΤΕΑΥΦΕ (Επικουρικό Ταμείο των εργαζομένων στο φάρμακο), Κώστα Κωστούρο και συνδικαλιστές του κλάδου.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΑΥΦΕ, αφού πρώτα ευχαρίστησε το Δημήτρη Στρατούλη, γιατί την περίοδο που ήταν αν. Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης πήρε πρωτοβουλίες στήριξης των επικουρικών συντάξεων των εργαζομένων στον κλάδο Φαρμάκου, έκανε στην αντιπροσωπεία της ΛΑΕ μια πλήρη ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση του Ταμείου, τις επιπτώσεις σε αυτό από τις μνημονιακές πολιτικές και την εκτίμησή του ότι μπορεί να είναι βιώσιμο, χωρίς νέες μνημονιακές περικοπές συντάξεων.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, εξέφρασε τη στήριξή του στους αγώνες των εργαζομένων του κλάδου Φαρμάκου για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους, κάλεσε, επίσης, τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους του κλάδου να πρωτοστατήσουν στον αναγκαίο παλλαϊκό ξεσηκωμό, για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και ολόκληρο το πακέτο των νέων αντιλαϊκών μνημονιακών μέτρων, που έτσι κι αλλιώς οδηγούν στη λεηλασία συντάξεων, μισθών και εισοδημάτων των εργαζόμενων, συνταξιούχων και όλου του λαού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ