2016-05-03 07:56:12
Φωτογραφία για Επιστρέφουν στο κλεινόν άστυ… Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων
Από χθες ξεκίνησε σταδιακά η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε ολόκληρο το επαρχιακό και εθνικό δίκτυο.

Εξάλλου με σύμμαχο τον καλό καιρό, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν φέτος να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα εκτός των πόλεων, αναζητώντας ημέρες ξεκούρασης σε περιοχές της υπαίθρου.

Η επιστροφή των εκδρομέων θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέχρι και την Κυριακή του Θωμά.

Οι άνδρες της Τροχαίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου βρίσκονται σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, προκειμένου να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να δείχνουν την μέγιστη προσοχή, προκειμένου να φτάσουν σώοι και ασφαλείς στον προορισμό τους.

Θα πρέπει να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να μην προχωρούν σε αντικανονικά προσπεράσματα, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, να κάνουν χρήση ζώνης ασφαλείας ή κράνους.

Σημειώνεται ότι καθ’όλη τη διάρκεια των ημερών αυτών το φωτογραφικό ραντάρ βεβαιώνει επικίνδυνες παραβάσεις, ενώ γίνονται και μετρήσεις για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο καιρός, αν και τις προηγούμενες ημέρες στάθηκε σύμμαχος των εκδρομέων, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, κατά την επιστροφή μάλλον θα δείξει το κακό του πρόσωπο, καθώς προβλέπεται να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ