2016-05-03 09:54:02
Φωτογραφία για Τι αλλάζει σε μια μακροχρόνια σχέση;
Όσο περισσότερο χρόνο είσαι με έναν άνθρωπο, τον γνωρίζεις καλύτερα. Τι αλλάζει όμως στη σχέση όσο περνάει ο καιρός;

-Τον γνωρίζεις καλύτερα:

Όσο μένεις μαζί του, γνωρίζεις τις συνήθειες του, τις "παραξενιές" του στο φαγητό, στο σπίτι, στη συμπεριφορά, στις απόψεις, στο πως φέρεται στην οικογένεια του, τι σχέση έχει με τους φίλους του και τον βλέπεις σε όλες σχεδόν τις ιδιότητες του και άρα σχηματίζεις καλύτερη άποψη και σίγουρα πιο ολοκληρωμένη για το τι άνθρωπος είναι.

-Έχετε οικειότητα:

Μαθαίνεις να κάνεις πράγματα που στην αρχή της σχέσης είτε ντρεπόσουν είτε απέφευγες να κάνεις. Όσο περνάει ο καιρός σε μια σχέση, τρως με άνεση μπροστά του, μπορεί να σε δει άρρωστο με πυρετό και απεριποίητο, να κάνεις την ανάγκη σου κλπ που αυτά στην αρχή μιας σχέσης συνήθως τα αποφεύγει κάποιος για να κάνει καλή εντύπωση.

-Βλέπεις αυτά που δεν έβλεπες:


Πώς είναι όταν γυρνάει σπίτι από τη δουλειά; Τι κάνει όταν δεν έχει κάτι να ασχοληθεί; Πώς μιλάει στο τηλέφωνο; Όταν μένεις με τον σύντροφο σου ακόμα και αυτά που κάνει καθημερινά, όπως όλοι οι άνθρωποι, μπορείς να τα δεις και έτσι ξέρεις σχεδόν τα πάντα για το τι κάνει στο σπίτι!

-Ο έρωτας γίνεται καλύτερος:

Μαθαίνετε τι αρέσει ο ένας στον άλλο και από ένα σημείο και μετά, ξέρεις επιτέλους πως να φερθείς και τι να κάνεις. Αυτό δεν σημαίνει πως σε μια μακροχρόνια σχέση δεν υπάρχουν εκπλήξεις ή πως θα χαθεί ο σεβασμός κλπ. Αυτό εξαρτάται από τους ανθρώπους και το πόσο αγαπιούνται
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ