2016-05-03 15:21:08
Φωτογραφία για Tips για να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου με αγνά υλικά!
Ο Μάης μπήκε δυναμικά και το καλοκαίρι έρχεται ακόμη πιο κοντά μας. Τι πιο ωραίο από μία ανανέωση! Τώρα που σιγά σιγά θα αρχίσεις... να παίρνεις χρωματάκι από τον ήλιο δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ανοίξεις τα μαλλιά σου. Αυτή η αντίθεση μας ξεπερνά!

Το συχνό styling του χειμώνα και οι τεχνικές που εφαρμόσαμε στα μαλλιά μας όλο αυτό τον καιρό μας έκανε να τα ταλαιπωρήσουμε αρκετά. Άρα το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς για να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου είναι το ντεκαπάζ. Μην ανησυχείς. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Το φυσικό ξάνοιγμα των μαλλιών είναι ό,τι καλύτερο γι αυτούς τους μήνες. Ένα μαγικό φυσικό αποτέλεσμα που κανένα όμπρε και κανένα μπαλαγιάζ δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει: Οι ξανθιές ανταύγειες από τον ήλιο στις άκρες των μαλλιών μας!

Θέλει, όμως, και λίγη βοήθεια για να γίνει η αντίθεση αντιληπτή! Φύγαμε να δούμε τους 4 τρόπους για να ανοίξουμε το χρώμα των μαλλιών μας φυσικά..


#1 Με χαμομήλι! Βράσε χαμομήλι και άφησέ το να κρυώσει. Άπλωσε το σε νωπά μαλλιά. Κάτσε στον ήλιο και άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Ξέβγαλε με δροσερό νερό.

#2 Με λεμόνι! Στύψε 4 λεμόνια και ανέμειξε τον χυμό τους με 500 ml νερό. Άπλωσε το διάλυμα στα νωπά σου μαλλιά και ακολούθησε την ίδια διαδικασία με το χαμομήλι.

#3 Με μέλι και ελαιόλαδο! Ανακάτεψε 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο με 5 κουταλιές της σούπας μέλι και άπλωσε το μείγμα στα νωπά μαλλιά σου. Τύλιξε τα μαλλιά σου με ένα σκουφάκι και άφησε το μείγμα να δράσει όλο το βράδυ. Ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

#4 Με κανέλα! Η κανέλα κάνε θαύματα! Ανέμειξε 4 κουταλιές της σούπας κανέλα με τη μάσκα μαλλιών και άφησε το μείγμα να δράσει σε νωπά μαλλιά όλη τη νύχτα. Το πρωί ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

Extra Tip: Θέλει λίγο υπομονή για να ανοίξουν τα μαλλιά συ με φυσικούς τρόπους, αλλά σκέψου ότι δεν θα τα ταλαιπωρήσεις καθόλου! Επανέλαβε τις διαδικασίες ανάλογα με το πόσο ανοιχτές άκρες επιθυμείς! Και μην ξεχνάς ότι όσο κάθεσαι στον ήλιο είναι απαραίτητο το αντηλιακό σε πρόσωπο και σώμα! Είπαμε, μη γίνουμε ξανθιές και με δέρμα σαν σταφίδα! Τι να το κάνεις!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ