2016-05-04 19:09:29
Φωτογραφία για Απόψεις περί πρόσκλησης φορέων στη Βουλή για το ν/σ Κατρούγκαλου - Τι πρέπει να κάνουν οι Ενώσεις Αποστράτων ΤΩΡΑ (βίντεο)
Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης [ΕΔΩ] και πριν παραθέσω τις απόψεις μου περί της συμμετοχής ή μη των φορέων των ΕΔ και των ΣΑ στη Βουλή στη συζήτηση επί του ν/σ Κατρούγκαλου (ασφαλιστικού - συνταξιοδοτικού), ας μου επιτραπεί ως απλός απόστρατος να προτείνω στο Συντονιστικό Συμβούλιο των θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών να αφήσουν στην άκρη τις "θυμωμένες" επιστολές διαμαρτυρίας, να καλέσουν την ΠΟΣ και την ΠΟΑΣΑ που κατέθεσαν προτάσεις στη Βουλή για συνεργασία - συντονισμό και να ζητήσουν άμεσα να μιλήσουν με όλους τους εισηγητές των κομμάτων. Εκεί να παρουσιάσουν τις θέσεις μας και με καθαρές κουβέντες να δηλώσουν σε όλους τους τόνους ότι δεν θα ανεχθούν άλλη κοροϊδία εις βάρος των εε και εα στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ. Επίκαιρο το άρθρο Στρατηγοί Επαίτες [ΕΔΩ] με πολλές αλήθειες, ασχέτως αν δεν συμφωνώ λέξη προς λέξη μ' αυτό.  Χρόνος υπάρχει αρκετός, αρκεί να αξιοποιηθεί ορθά.

Ας έρθουμε τώρα στο θέμα των προσκλήσεων φορέων στη Βουλή, το "γιατί" και το "πως" προσκλήθηκαν ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΑ και γιατί δεν προσκλήθηκαν οι υπόλοιποι. Για υποβοήθηση απομόνωσα το βίντεο των 10 λεπτών που ακολουθεί με τη συζήτηση στη Βουλή επί του εν λόγω θέματος:  

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ