2016-05-06 00:47:05
Φωτογραφία για Μαρία Μπακοδήμου: Η προδοσία από τη φίλη της που δεν θα ξεχάσει!
Έχουμε ακούσει ιστορίες και ιστορίες για προδοσίες από φίλους, αλλά αυτό που αποκάλυψε σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που έδωσε στο «ΕΓΩ Weekly», ξεπερνάει και την πιο αρρωστημένη φαντασία!

Πώς αντιδράς στις προδοσίες;

Πάντα με αιφνιδιάζουν. Δεν τις θεωρώ δεδομένες. Είμαι πολύ ανοιχτή τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Δεν θέλω καθόλου να γίνομαι καχύποπτη. Τους αφήνω να αποδείξουν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη μου.

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σου έχει κάνει άνθρωπος;

Το χειρότερο πράγμα μου το έχει κάνει μία φίλη. Έστησε μία ολόκληρη ίντριγκα όταν γεννούσα τα παιδιά μου.

Δηλαδή;

Έστειλε ανθοδέσμη στο μαιευτήριο με μία κάρτα που έλεγε «Μπορεί να μην το μεγαλώσουμε μαζί, αλλά να μας ζήσει». Το έκανε κατά τη γέννηση τόσο του πρώτου, όσο και του δεύτερου γιου μου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πατέρας του παιδιού δεν ήταν ο άντρας μου, αλλά ο άνθρωπος που έστελνε τα λουλούδια.


Είναι σοκαριστικό Είναι απόλυτα σοκαριστικό. Το έκανε ένας άνθρωπος πολύ δικός μου που τον ένιωθα κοντά μου. Ήταν παρούσα μάλιστα τη στιγμή που έφτασαν οι ανθοδέσμες στο μαιευτήριο.

Πώς αντιδράσατε με τον σύζυγό σου;

Την πρώτη φορά το είδαμε σαν πλάκα. Φανταστήκαμε πως την έστειλε κάποιος τρελός θαυμαστής για να προκαλέσει αναστάτωση. Τη δεύτερη φορά μας τάραξε περισσότερο. Ανακαλύψαμε ποιος ήταν ο αποστολέας έπειτα από καιρό, όταν αυτό το άτομο είχε φύγει από τη ζωή μας για κάποιους άλλους λόγους. Φαινόταν ότι υπήρχαν προβλήματα αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τότε ότι θα έφτανε μέχρι αυτό το σημείο.

Είναι λίγο ανατριχιαστικό όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ένας άνθρωπος τόσο κοντινός σου λειτουργούσε τόσο ύπουλα και νοσηρά.

Δεν φαντάζεσαι. Γιατί εγώ έχω πολύ καθαρή στάση απέναντι στους ανθρώπους. Δεν μπορώ να σκεφτώ αρνητικά για κάποιον, ακόμη κι αν μου έχει κάνει κακό. Δεν θα μπω σε καμία διαδικασία ούτε ανταπόδοσης ούτε εκδίκησης. Θεωρώ ότι είναι χαμένη δική μου ενέργεια. Η διπροσωπία υποδηλώνει την τραγική φάση στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος που λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο. Ό,τι βίωσα ήταν σοκαριστικό. Δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί.

Το γεγονός ότι συνέβη κάτι τέτοιο στις πιο όμορφες ημέρες της ζωής σας, στη γέννηση των παιδιών σας, πως επηρέασε τη σχέση σας ως ζευγάρι;

Ναι. Τη σκοτείνιασε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ