2016-05-07 06:42:14
Φωτογραφία για Αήττητες οι παγκορασίδες Β΄ του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ. Εντυπωσιακές εμφανίσεις από τους παμπαίδες Β΄ στο «2ο Prosotsani Spring Handball Cup» στην Προσοτσάνη Δράμας
Αήττητες συνεχίζουν την επέλασή τους οι Παγκορασίδες Β΄ (γεν. 04-05) του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ στο διεθνές τουρνουά χάντμπολ στη... Προσοτσάνη Δράμας. Τα κορίτσια έχουν καταπλήξει με το εντυπωσιακό χάντμπολ που παίζουν και τα επιτυχημένα αποτελέσματα που έχουν. Πλέον η πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά της Προσοτσάνης θα κριθεί στον αγώνα των κοριτσιών, με την επίσης αήττητη στο τουρνουά μέχρι τώρα πρωταθλήτρια Ρουμανίας PLOESTI, σήμερα το απόγευμα στις 6μμ.

Στο δρόμο της επιτυχίας βαδίζουν και οι Παμπαίδες Β΄ (γεν. 04-05) του Α.Ο Άνοιξης που πέτυχαν σπουδαία νίκη χθές απέναντι στη Δράμα 1986 με σκορ 30-15 η οποία όμως λόγω διαφοράς τερμάτων τους κατέταξε στη 2η θέση του ομίλου τους. Πλέον διεκδικούν την 4η θέση στο τουρνουά, σε μια καθαρά «αθηναϊκή» υπόθεση αντιμετωπίζοντας το Κορωπί και τον ΙΕΚ Ξυνή Δικέα. Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου τους για τη Β΄φάση , τα αγόρια της Άνοιξης έχασαν από τους περσινούς πρωταθλητές του Κορωπίου με σκορ 21-20 . Ο αγώνας με την ομάδα του ΙΕΚ Ξυνη Δικέα θα είναι καθοριστικός για την τελική κατάταξη.

Όλοι οι αγώνες του τουρνουά της Προσοτσάνης μεταδίδονται ζωντανά με Live Streaming μέσω της ιστοσελίδας www.prosotsani.gr . Αναλυτικά αποτελέσματα και πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ δημοσιεύονται καθημερινά στη σελίδα του συλλόγου στο fb “Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ - Anixi Handball Club”
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ