2016-05-07 22:06:12
Φωτογραφία για Πορτοκαλί Λαμία για την Εορτή της Μητέρας
«Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου» Οδυσσέας Ελύτης

Γιορτάζοντας την μητέρα, τιμούμε το ανθρώπινο γένος. Εκφράζουμε κατά τον καλύτερο τρόπο την ευγνωμοσύνη μας για την ζωή που χαρίζει, τις θυσίες που κάνει και για όλα αυτά που συμβολίζει. Ακόμα και ο ίδιος ο Θεός επισημαίνει την βαθιά εκτίμηση, τον σεβασμό και την βοήθεια που οφείλουμε στους γονείς και ιδιαίτερα στην μητέρα με την Πέμπτη εντολή του : «Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, για να γίνεις μακροχρόνιος πάνω στη γη, που σου δίνει ο Κύριος ο Θεός σου».

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες του κόσμου, που καθιερώθηκε σε παγκόσμια κλίμακα σαν ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης σε κείνες που μόχθησαν και μοχθούν καθημερινά για τη δημιουργία μιας κοινωνίας ειρηνικής, μιας κοινωνίας που θα στηρίζεται στην αγάπη και το αλληλοσεβασμό των ανθρώπων, μιας κοινωνίας απαλλαγμένης από τα μίση και τις κακίες.

Η «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» Σύγχρονη Πόλη και ο επικεφαλής της Γ. Σαγιάς αποδίδει φόρο τιμής στο έργο της και στην αποστολή της που είναι η αναγνώριση των θυσιών, η επιβεβαίωση της προσφοράς της και το μεγάλο ευχαριστώ που η κοινωνία οφείλει να προσφέρει στο πιο αγαπημένο και το πιο σεβαστό πλάσμα, τη Μητέρα.

«ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» Σύγχρονη Πόλη

Χριστίνα Πρίμπα – Λόη Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ