2016-05-08 01:21:16
Φωτογραφία για Πρόσκληση σε Ανοιχτή Συζήτηση από το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21
Κατόπιν της δημοσίευσης της έκθεσης αξιολόγησης των ελληνικών υποψήφιων πόλεων από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, της διαδικτυακής συνάντησης με τον επικεφαλής της προαναφερθείσας Επιτροπής κ. Steve Green και με την ανάληψη της καλλιτεχνικής διεύθυνσης από τον Πολύδωρο Καρυοφύλλη (Poka –Yio), το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21 διοργανώνει Ανοιχτή Συζήτηση την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης θα πραγματοποιηθεί γνωριμία με το νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Πολύδωρο Καρυοφύλλη (Poka- Yio) και θα συζητηθούν οι βασικές αρχές της διεκδίκησης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 καθώς και τα επόμενα βήματα της υποψηφιότητας της Καλαμάτας.

-

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο:

Το Γραφείο Υποψηφιότητας είναι το ανεξάρτητο όργανο στο οποίο ανατέθηκε η διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021 εκ μέρους της πόλης της Καλαμάτας
. Το Γραφείο Υποψηφιότητας είναι μια διοικητική δομή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας, «ΦΑΡΙΣ», που έχει συσταθεί μέσω προγραμματικής συμφωνίας με το Δήμο Καλαμάτας και το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, με εκτελεστική και λειτουργική αυτονομία από το Δήμο Καλαμάτας και την Κ.Ε. «ΦΑΡΙΣ».

Αποστολή του Γραφείου Υποψηφιότητας είναι να αναδειχθεί η πόλη της Καλαμάτας ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2021. Το Γραφείο Υποψηφιότητας έχει στελεχωθεί με έμπειρους και νέους επιστήμονες με επικεφαλής τον εκτελεστικό διευθυντή, κο Έκτορα Τσατσούλη.

Το Γραφείο Υποψηφιότητας “KALAMATA:21” μέχρι σήμερα έχει διεξάγει καμπάνιες ενημέρωσης σχετικά με το θεσμό καθώς και ενημερωτικές εκδηλώσεις στην πόλη της Καλαμάτας. Επίσης, στα πλαίσια προετοιμασίας της υποψηφιότητας, το “KALAMATA:21” έχει αναλάβει τόσο την πολιτιστική χαρτογράφηση όσο και την υποστήριξη της διαδικασίας δημιουργίας πολιτιστικής στρατηγικής για την Καλαμάτα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ