2016-05-08 19:24:12
Φωτογραφία για H πιο φανταστική πρόταση γάμου που έχεις δει ποτέ [video]
Όταν είσαι ερωτευμένος κι έχεις και φαντασία, ζητάς από τη σύντροφο σου να σε παντρευτεί, με τον πιο πρωτότυπο τρόπο αν ο Dan αποφάσισε ότι είναι έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στο κορίτσι του, την Cristina, δεν ήθελε να γίνει με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Έτσι λοιπόν, ζήτησε τη βοήθεια της φίλης του από το λύκειο, Αlexa Meade, προκειμένου να κάνουν κάτι αρκετά πιο πρωτότυπο από το "γονατίζω και ζητώ το χέρι σου".

Η Alexa είναι μια καλλιτέχνις από το Σαν Φρανσίσκο. Το project της είναι ουσιαστικά να φωτογραφίζει αληθινούς ανθρώπους βαμένους σαν pop art, μπροστά σε τοίχους, ώστε να μοιάζουν με graffiti. Το αποτέλεσμα είναι τόσο τέλειο όσο ακούγεται.

Περίπου ένα μήνα πριν λοιπόν, ο Dan είπε στην Cristina ότι η Alexa τους χρειάζεται να συμμετέχουν στο project της και να φωτογραφηθούν ως ασπρόμαυρα μοντέλα σε διάφορους τοίχους. Δεν της είπε βέβαια ολοκληρωμένο το πλάνο που είχε στο κεφάλι του
. Το τελευταίο φόντο μπροστά από το οποίο θα πόζαραν, έγραφε ένα "Νέα Τοιχογραφία Σύντομα" και το ζευγάρι στάθηκα μπροστά από την επιγραφή για να φωτογραφηθεί. Λίγα λεπτά μετά, η Alexa ζητάει από τον Dan να γονατίσει, κι από την Cristina να μείνει στη θέση της. Εκείνος υπακούει, βγάζει το δαχτυλίδι από την τσέπη του και περιμένει από το κορίτσι του να το δει. Ευτυχώς δεν της πήρε πολλή ώρα, κι έτσι όλοι χειροκρότησαν, ενώ εκείνη ομολόγησε "Ήξερα πως θα το κάνεις αυτό!".

Τη φωτογραφία σίγουρα θα την κάνουν μια τεράστια αφίσα στο σπίτι τους. Πάντα τέτοια!
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ