2016-05-12 00:31:27
Φωτογραφία για Ο Πολάκης βάζει χέρι παντού - «Καθαρισμός» και αποκαθήλωση ιστορικών στιγμών του ΕΚΑΒ
Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ δεν συμφωνεί με τις επιλογές του Υπουργείου Υγείας και αποκαθηλώνει τις νέες και παλιές επιλογές του Κρατικοί αξιωματούχοι μιας κυβέρνησης κατεβάζουν φωτογραφίες κρατικών αξιωματούχων της ίδιας κυβέρνησης, τον νυν Επίτροπο της Ελλάδος και τον νυν Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων!

Κατέβασαν και εξαφάνισαν όλες τις φωτογραφίες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 όπου το ΕΚΑΒ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ!

Δεν άφησαν σε κανέναν πίνακα με συλλογή φωτογραφιών, από τους 8 που υπήρχαν, κάτι που να θυμίζει τους «προηγούμενους» υπουργούς υγείας, πολιτικά πρόσωπα αλλά και όσους έχουν διατελέσει πρόεδροι του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ!

Στο χώρο έξω από το αμφιθέατρο «Σοφία Μπεφόν» στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ υπάρχουν πίνακες με συλλογή φωτογραφιών.

Εντελώς αιφνιδιαστικά εχθές με εντολή του Αντιπρόεδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κου Μυλωνά Μιλτιάδη, μάλιστα επέβλεπε και ο ίδιος, κατέβασαν όλες τις φωτογραφίες στις οποίες περιέχονταν «πολιτικά πρόσωπα» αλλά και όσοι έχουν διατελέσει πρόεδροι στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ.


Δείτε όλες τις φωτογραφίες που κατέβασαν, «καθάρισαν» και εξαφάνισαν!

Ο πρώτος πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Τζαγκαράκης Μιχαήλ (1986-1989 και 1993-2002) με την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου κατά την επίσκεψη της στο ΕΚΑΒ.

Φωτογραφία από τα εγκαίνια έναρξης εργασιών του κτιρίου της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ!!

Ο Υφυπουργός Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κος Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χρηστός Μπαρκονίκος και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Χρήστος Ρέσσος

Ο πρώην υπουργός υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος και νυν Ευρωπαϊκός Επίτροπος με τον πρώην πρόεδρο του ΕΚΑΒ και νυν διοικητή ΕΚΕΠΥ κο Νίκο Παπαευσταθίου.

Ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ(2004-2006) και νυν διοικητής στο Γ. Γεννηματάς Βασίλειος Κεκερής με τον πρώην υπουργό υγείας της Τουρκίας κατά την επίσκεψη του στο ΕΚΑΒ.

Ο Δ/ντης Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Δημήτης Πύρρος με τον πρώην υπουργό υγείας της Τουρκίας και τον πρώην υφυπουργό υγείας κο Αθανάσιο Γιαννόπουλο.

Άφιξη της Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στο ΕΚΑΒ και υποδοχή από τον πρώην πρόεδρο κο Παπαευσταθίου Νικόλαο και την πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ΕΚΑΒ πρώην Δ/ντρια του ΕΚΑΒ κα Κάργα Ελένη.

Ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

κος Νικήτας Κακλαμάνης (πάνω τρίτος από δεξιά).

Αν αυτές δεν είναι εκκαθαρίσεις Σταλινικού τύπου!! Τότε τι είναι;

Για το ΕΚΑΒNews: Αλέξης Κιτσόπουλος
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ