2016-05-12 10:28:13
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΜΕ ΕΝΑ... ΚΑΛΟ ΠΟΔΙ!
Aπολαυστικός ο Νίκος Αλέφαντος στην ιστοσελίδα "sportdog", μιλάει για όλους και για όλα!

Αναλυτικά : 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είδα 70 λεπτά να σας πω την αλήθεια, γιατί ήθελα να δω τη Σάντερλαντ με την Έβερτον, με νίκη η Σάντερλαντ έμενε στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο το πάλεψε η ΑΕΚ, έκανε μεγάλο λάθος ο Γλύκος, σαν ερασιτέχνης, αλλά ο εκπληκτικός Ροντρίγκες έκανε τη διαφορά. Ο μόνος παίκτης που μου άρεσε από τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς, με το που είδα τα πρώτα ματς βγήκα και τους είπα "25 βαθμούς πίσω θα τερματίσετε, παταγώδη αποτυχία οι μεταγραφές, ένας παίκτης αξίζει μόνο από τους καινούργιους, ο Ροντρίγκες που είναι σίφουνας". Αν σκοράριζε πιο συχνά αυτός, θα γινόταν μεγάλος παίκτης. Είναι θυελλώδης.

Και ο Μυστακίδης είναι καλό παικτάκι, μου αρέσει, είναι γρήγορος, πάντα από εκεί ξεκινάω, από την ταχύτητα. Λένε για τον Μπακασέτα λόγου χάρη του Πανιωνίου, τι έχει ο Μπακασέτας, ένα καλό πόδι έχει, όμως είναι αργός. Αργούς παίκτες δε θέλω.


Η ΑΕΚ πληρώνει αυτό που έκανε με τον Πογέτ, ποιος Μανωλάς προπονητής, αδυναμία διαχείρισης είδα στο β΄ ημίχρονο, δεν υπάρχει Μανωλάς προπονητής, αυτά που λένε για τις ομάδες νέων είναι φούμαρα. Ας πάει πρώτα ο Μανωλάς να δουλέψει σε κανονικές ομάδες αντρών, να ξεκινήσει από μικρότερες ομάδες και μετά να πάει στην ΑΕΚ.

Ο Πογέτ κύριοι έκλεισε στην Μπέτις. Σας είχα πει ότι δε θα έχει πρόβλημα ο Πογέτ να βρει καλή ομάδα. Ας πάει ένας Έλληνας προπονητής να κλείσει στην Μπέτις. Ποιος να πάει; Κανείς δεν μπορεί!

Συνετός ο Ίβιτς δε μιλάει, σε χαμηλούς τόνους, την έχει σοβαρέψει την ομάδα, σε αντίθεση με τον Τούντορ που τα είχε διαλύσει όλα.

Έβλεπα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, και σκεφτόμουν ότι τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού να κατεβάσει ο Μαρινάκης, πάλι θα τους πάρει το πρωτάθλημα! Και τολμάνε να μιλάνε, έμειναν 30 βαθμούς πίσω και λένε αηδίες για να καλύψουν τις αποτυχίες τους. Μάτια δεν έχουνε να δούνε τη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τις ομάδες τους; Σας ξαναλέω, τη δεύτερη ομάδα να κατεβάσει ο Ολυμπιακός, πάλι θα το πάρει το πρωτάθλημα. Δεν μπορείτε με αυτούς τους παίκτες να χτυπήσετε τον Ολυμπιακό.

Σταματήστε Κοντονή και Τσίπρα το θέατρο του παραλόγου με τον τελικό, είναι ωραίο πράγμα το ποδόσφαιρο, μην το καταργείτε. Κωμωδία έχει γίνει η υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε, ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό που ενήργησε καλά ο Λέτο. Δεν είναι ο Λέτο του παρελθόντος, αλλά έχει μεγάλη πείρα, έχει ποιότητα, μπορεί να δουλέψει στην έκρηξή του και να γίνει καλύτερος τη νέα σεζόν.

Ο Πανιώνιος παίζει ένα 4-4-2, περίπου ένα μισάωρο το έφαγε κάτω από τη σέντρα να αμύνεται, πάει να αντιγράψει τον Σιμεόνε. Όμως ο Σιμεόνε δεν παίζει μόνο άμυνα, δεν κάθεται μέσα να στήνεται πίσω. Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω έναν παίκτη από τον Πανιώνιο, μόνο ο Ρισβάνης που πριν τον δώσει ο Παναθηναϊκός έλεγα ότι θα είναι έγκλημα άμα τον δώσει.

Δεν έχει εξτρέμ ο Παναθηναϊκός, πονάει εκεί.

Μόλις ξεθάρρεψε ο Πανιώνιος, κατάλαβε επιτέλους ότι δεν έπαιζε με αντίπαλο καμιά υπερομάδα, βγήκε στο β΄ ημίχρονο, ανέβηκε, έκανε το γκολ, δεν είναι ο Παναθηναϊκός να τον φοβάσαι. Μία ομάδα μόνο υπάρχει στην Ελλάδα να φοβάσαι, ο Ολυμπιακός. Βλέπω τους αντίπαλους του Ολυμπιακού, σας μιλάω ειλικρινά, δεν υπάρχει καμία κόντρα. Δεν το λέω επειδή είμαι Ολυμπιακός.

Σε ό,τι αφορά τον τελικό Κυπέλλου όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Ολυμπιακού. Σίγουρο δεν είναι τίποτα σε έναν τελικό. Αν παίξει με πάθος, με πείσμα, αν παίξουν για τον πρόεδρο και για τον κόσμο, θα το πάρουν το Κύπελλο. Μην επαναπαυτούν όμως. Έχουν μεγάλη απραξία από επίσημους αγώνες. Να τα δώσουν όλα. Αν τα δώσουν όλα, θα την πατήσουν την ΑΕΚ. Διότι έτσι όπως είδα την ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και με τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ κάτω από τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ