2016-05-12 15:26:30
Φωτογραφία για «Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΣΤΟ FINAL 4!»
Η νίκη του Γιώργου Μπαρτζώκα επί της ΤΣΣΚΑ ως προπονητής του Ολυμπιακού το 2013 αποτελεί... οδηγό για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν εν όψει Βερολίνου, σύμφωνα με τον Βίκτορ Κλαβέρ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει πως να οδηγήσει τη Λοκομοτίβ σε νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του Final Four, όπως είχε κάνει προ τριών ετών με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο, όπως δήλωσε, εν ολίγοις, ο Βίκτορ Κλαβέρ.

«Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές σε Final Four και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Από μας μόνο ο Ντρέιπερ και ο Βορόνοφ έχουν βρεθεί σε Final Four. Μπορεί να μας λείπει η εμπειρία, αλλά ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει κερδίσει τη διοργάνωση και ξέρει τι χρειάζεται για να νικήσει κανείς την ΤΣΣΚΑ στο Final Four», ανέφερε ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ στο blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Τους αντιμετωπίσαμε δύο φορές φέτος και τους νικήσαμε στη Μόσχα. Χάσαμε μεν στην έδρα μας, αλλά στην αρχή της σεζόν δεν ήμασταν η ομάδα που είμαστε τώρα. Ξέρουμε πως μπορούμε να τους νικήσουμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που χτίστηκε για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και είναι σχεδόν μόνιμα στο Final Four. Όμως από την άλλη εκείνοι έχουν την πίεση κι όχι εμείς, που δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε», πρόσθεσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ