2016-05-13 09:46:05
Φωτογραφία για Έρχονται κι άλλοι διοικητές σε νοσοκομεία της Αθήνας! Όλες οι πληροφορίες
Παρασκευή 13 Μάιος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Νέοι διοικητές σε νοσοκομεία της Αθήνας διορίζονται τις επόμενες ημέρες από το υπουργείο Υγείας.

Στα χέρια του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού– είναι όπως λένε έγκυρες πηγές του HealthReport.gr– το τελικό «πράσινο φως» για να διορισθούν κι άλλοι διοικητές σε νοσοκομεία της Αττικής και ήδη έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Άλλωστε η Επιτροπή Αξιολόγησης έχει παραδώσει τη σύντομη λίστα με τους υποψηφίους για κάθε νοσοκομείο ξεχωριστά. Μια λίστα που περιλαμβάνει δύο πρόσωπα που ξεχώρισαν στη διαδικασία, τουλάχιστον κατά την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Δείτε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο για τις σύντομες λίστες που έφθασαν στα χέρια του υπουργού Υγείας: «Διοικητές Νοσοκομείων: Έτοιμη η λίστα για τα νοσοκομεία της Αθήνας! Όλο το παρασκήνιο για τα νέα πρόσωπα»

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr ο υπουργός Υγείας τις τελευταίες ημέρες συναντά τους υποψηφίους, ώστε να κάνει την τελική επιλογή,παρότι ήδη έχει ελέγξει τα πρόσωπα με κάθε λεπτομέρεια και γνωρίζει ποιοι θα είναι οι …τυχεροί.


Η μάχη βέβαια είναι …αδυσώπητη καθώς γίνεται «πόλεμος» για μία θέση σε νοσοκομείο. Γεγονός που συνδυάζεται βέβαια και με την κρίση των τελευταίων ετών.Διαβάστε ΕΔΩ πόσοι ενδιαφέρθηκαν να γίνουν διοικητές νοσοκομείων: «Πόσοι θέλουν να γίνουν διοικητές νοσοκομείων! Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία»

Πάντως ήδη όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός έχει «ξεσκαρτάρει» τις σύντομες λίστες (short list) και έχει λάβει τις αποφάσεις του για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν και τα υπόλοιπα νοσοκομεία της Αττικής αλλά και κάποια της Περιφέρειας.

Και σ αυτή τη διαδικασία βέβαια δε λείπουν οι …πιέσεις από Κουμουνδούρου και Μαξίμου όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του HealthReport.gr.

Τα νέα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ