2016-05-13 22:21:05
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΝ: Ήταν στη Σάμο το καλοκαίρι του 1991; [video]
Κατ' αρχήν η πρώτη παρατήρηση που θα κάνουμε είναι ότι εδώ και 25 χρόνια ΚΑΝΕΙΣ ούτε η Ελληνική αλλά ούτε και η Βρετανική Αστυνομία δεν είχαν μπεί στον κόπο να κάνουν κάτι που θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος μετά την εξαφάνιση ενός μωρού παιδιού 19 μόλις μηνών!

Κάτι που έκανε από την πρώτη στιγμή ο δημοσιογράφος της "Σαμιακής Γνώμης" Γιώργος Γαρυφάλλου από την πρώτη στιγμή που πήρε την πληροφορία ότι μάρτυρας στη Σάμο είδε την εποχή εκείνη (το καλοκαίρι του 1991) τον μικρό Μπέν μπροστά του!

Να εξετάσει αν την εποχή εκείνη, εκτός από τα δρομολόγια που έψαχναν (αεροπορικά & ακτοπλοΐκά) προς Αθήνα και Πειραιά, υπήρχαν και άλλα δρομολόγια που να είχαν άλλους προορισμούς εντός ή εκτός Ελλάδος.

Κάτι που το διαπιστώσαμε με μια πολύ μικρή έρευνα που κάναμε.

Και πράγματι υπήρχε!

Και το έμαθαν από εμάς!

Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε και άρχισαν να τον αναζητούν στην αρχή η μητέρα του μαζί με τον παππού και τη γιαγιά (έχουμε μαρτυρία γείτονα) γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου 1991.


Την άλλη μέρα Πέμπτη 25 Ιουλίου 1991 υπήρχε σύμφωνα με τις αναφορές, αδράνεια των αρχών και επικεντρώθηκαν στην ανάκριση των συγγενικών προσώπων του παιδιού με το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι από τους ίδιους!

Την επόμενη ημέρα Παρασκευή 26 Ιουλίου 1991 υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο (κάθε Παρασκευή) της εταιρείας ΔΑΝΕ που εκτελούσε τη γραμμή ΡΟΔΟΣ - ΚΩΣ - ΣΑΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Αν πάρουμε την αναφορά του μάρτυρα που έχουμε στα χέρια μας και αυτό που λέει πως οι Τσιγγάνοι μικροπωλητές του είπαν πως έρχονται από την Κω, βλέποντας και το παιδί μπροστά του, τότε με το ενδεχόμενο της απαγωγής, ο μικρός απήχθη και διέφυγαν στη Σάμο!

Σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία της έρευνας που παραδώσαμε (και τον "Νίκο" που έχουμε βρεί εμείς) στους Βρετανούς Αξιωματικούς της αστυνομίας, όπου αναζητούσαν κάποιον "Νίκο" που "φιλοξενεί" το παιδί όλα αυτά τα χρόνια, τότε το πάζλ "έδενε" και επιβεβαίωνε το ενδεχόμενο ο μικρός Μπέν πράγματι να πέρασε από την Σάμο!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ 4 ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ