2016-05-14 01:00:46
Φωτογραφία για Απίστευτες καταγγελίες για τις ακαδημίες της Ρεάλ
Μία βιτρίνα φαίνεται να είναι το καλό όνομα των ακαδημιών της Ρεάλ, καθώς σύμφωνα με αποκαλύψεις ενός πιτσιρικά που ζούσε από μέσα την κατάσταση όλα είναι πολύ διαφορετικά. Ο νεαρός πρώην παίκτης της ακαδημίας της Ρεάλ, Μάρτιν Νάτσο, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τους Άλβαρο Μοράτα, Λούκας Βάθκεθ, Χεσέ και Ντάνι Καρβαχάλ μόνο «καλά» λόγια είχε να πει για τις ακαδημίες της «βασίλισσας» κάνοντας αναφορά στις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσαν οι παίκτες:

«Ο ανταγωνισμός είναι ασφυκτικός και οι προπονητές τον ενισχύουν. Πως το αντιμετωπίζουμε; Βάζουμε τον σύρτη στην πόρτα των δωματίων και παίζουμε ξύλο μεταξύ μας. Ο πιο δυνατός θα νικήσει». Ανέφερε έπειτα ότι το πρόγραμμα των ακαδημιών της «βασίλισσας» είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιτρέπει στα παιδιά να παρακολουθούν ταυτόχρονα  και τα μαθήματα του σχολείο. «Τα ωράρια είναι εντελώς αντίθετα. Όχι μόνο δεν μένει ελεύθερος χρόνος για μελέτη, αλλά η κούραση είναι τόσο μεγάλη που ουδείς αντέχει να καθίσει και να διαβάσει τα μαθήματά του
. Ούτε, βέβαια, υπάρχει κάποιος για να τον ενθαρρύνει» γράφει ο νεαρός ποδοσφαιριστής. «Θα έλεγα ότι η διατροφή απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί κατάλληλη για αθλητές, ειδικά για παιδιά στην ηλικία μας. Mπορεί να μας είχαν όλη την ημέρα με μερικά μπισκότα, για να αντέξουμε τις σκληρές προπονήσεις, και το βράδυ μας έδιναν σάντουιτς και βάφλες με σοκολάτα» αφηγείται ο Νάτσο για να πει για τη μέρα που τον έδιωξαν: «Την ημέρα που με έδιωξαν, επειδή χρειάστηκε να λείψω δύο ημέρες από την προπόνηση και το θεώρησαν αδικαιολόγητο, ένιωσα ελεύθερος. Ήταν σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Αν δεν κάνεις αυτό που θέλουν, είσαι άχρηστος και άρα ανεπιθύμητος» καταλήγει στο άρθρο του ο Νάτσο. 

Πηγή: onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ