2016-05-14 19:15:24
Φωτογραφία για ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ LOGO ΤΟ... ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Γιώργος Πρίντεζης διοργανώνει τουρνουά στην αγαπημένη του Σύρο τον Ιούλιο και περιμένει τους φίλους του μπάσκετ για να παίξουν μαζί προσφέροντας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ένα παιδικό του όνειρο κάνει πραγματικότητα ο 2ος αρχηγός του Ολυμπιακού. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook, από τις 12 μέχρι τις 17 Ιουλίου θα φιλοξενήσει στη γενέτειρά του, τη Σύρο, ένα φεστιβάλ μπάσκετ που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο διεθνής παίκτης των ερυθρόλευκων (που επέλεξε τη συγκεκριμένη ημερομηνία προκειμένου να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική στο Προολυμπιακό, αν είναι υγιής για να παίξει) δημοσίευσε και τη φωτογραφία του event που δεν θα μπορούσε να έχει άλλο logo από το... σήμα κατατεθέν του, το σουτ… πεταχτάρι.

Η ανάρτησή του:

«Aegeanball Festival, καλώς ήλθες!

Όλοι στη Σύρο! Ένα δικό μου όνειρο που γίνεται πραγματικότητα σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου. Από τις 12 ως τις 17 Ιουλίου σας περιμένουμε στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης για το πρώτο Aegeanball Festival!


Ένα ανοιχτό 3 on 3 για όλες τις ηλικίες, για μικρούς και μεγάλους, αλλά και για πολλούς "Star" που θα γίνουν ένα με τον κόσμο και θα δώσουν την δική τους μάχη, που θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο!

Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτούν όλες οι πληροφορίες για την διοργάνωση, για την δομή του τουρνουά και για τον τρόπο που θα μπορείτε όλοι να εγγραφείτε και να συμμετέχετε σε αυτή την γιορτή! Θέλουμε να περάσουμε καλά, να έχουμε ρεκόρ συμμετοχών για τα ελληνικά δεδομένα σε 3 on 3 και τα έσοδα από τις εγγραφές θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το Aegeanball Festival στη Σύρο έρχεται και ανήκει σε όλους! Μείνετε συντονισμένοι...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ