2016-05-14 19:48:16
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΘΡΥΛΟ!
Στο τέλος της σεζόν αποσύρεται από τους αγωνιστικούς χώρους ο Φρανσουά Μοντέστο.

Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο Κορσικανός μεσοαμυντικός, εξέφρασε για μια ακόμα φορά τον... θαυμασμό του για τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως από τη στιγμή που ήρθε στο Λιμάνι, έμαθε τι ακριβώς σημαίνει να αγωνίζεσαι σε μεγάλη ομάδα!

Παράλληλα, ανέφερε πως αυτά τα τρία χρόνια που έπαιξε στον Θρύλο, ήταν τα καλύτερα της καριέρας του.

«Είχα την ευκαιρία να παίξω σε μεγάλες ομάδες, με σπουδαία ιστορία. Στην Κάλιαρι, στη Σαρδηνία και στην Μπαστιά. Όλα αυτά δείχνουν ωραία. Μετά πήγα στον Ολυμπιακό, που είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, σε μια χώρα που έχει 12 εκατομμύρια κατοίκους και ο Ολυμπιακός έξι εκατομμύρια υποστηρικτές. Είναι μια ομάδα που ταιριάζει στα... vibes σου. Εκεί μαθαίνεις πώς είναι να παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα και να κατανοείς το πάθος. Έφτασα σε αυτό το σημείο. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν θρησκεία», ήταν τα λόγια του Μοντέστο, που συνέχισε, λέγοντας τα καλύτερα για την ομάδα που τον στιγμάτισε.


«Στην Ελλάδα, έφτασα σε μια μεγάλη ομάδα. Σε όλα τα επίπεδα. Όλα είναι καλά οργανωμένα, όπου ο καθένας ξέρει τη θέση του. Αγγίζεις και συνειδητοποιείς την πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Εγώ ήμουν στα 32 μου και εκεί βρήκα τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρά τους πρώτους δύσκολους μήνες, με εμπιστεύτηκε και μου μίλησε εξ αρχής να αλλάξω θέση και να παίξω μπροστά από την άμυνα. Μου είπε πως έχω τις ικανότητες να αναπτυχθώ σε αυτόν τον νέο ρόλο. Ήταν τα τρία καλύτερα χρόνια της καριέρας μου σε υψηλό επίπεδο, γιατί δεν περίμενα να αγωνιστώ σε νέα θέση σε αυτή την ηλικία. Με τον Βαλβέρδε είχα μια ξεχωριστή σχέση, μου έδωσε πολλά και υπήρχε πολλή συζήτηση για τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ