2016-05-14 23:51:18
Φωτογραφία για ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Το τμήμα Pro Junior της Σχολής μας πήρε την 1η θέση στο "2ο Academies Golden Cup".

Την 1η θέση στο "2ο Academies Golden Cup" που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στο διάστημα 4-7/5 κατέκτησε και μάλιστα αήττητη η Σχολή Ένωση Ρέντη του Δικτύου μας.

Η ομάδα Pro Junior της Σχολής μας με προπονητή τον Διαμαντή Αθανασίου κατέπληξε τους πάντες στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας κάθε αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είχε 5 νίκες σε 5 αγώνες και πέτυχε 65 γκολ ενώ δέχτηκε μόλις 6.

Στην πορεία προς την κούπα κέρδισε με 17-2 τον Μικρασιατικό Καισαριανής, με 20-1 την Σχολή Ατρόμητου Πλαγιάριου, με 9-1 τις Ελπίδες Χαλκιδικής, με 6-3 την ΧΑΝΘ και με 13-0 της Ελπίδες Τούμπας!

Οι ποδοσφαιριστές της Σχολής μας που σκόραραν όλοι (!) είναι οι: Τσουρούκης, Καραφωτιάς, Αρνίδης, Μυλοπτέρης Φ., Μυλοπτέρης Β, Μπιτζανάκης, Λεοντής, Παναριέλλος, Κούτσας, Ιορδανόπουλος, Μπακόπουλος, Πουλιανάκης. Μάλιστα ο Θόδωρος Μπιτζανάκης πήρε το βραβείο του 1ου σκόρερ της κατηγορίας (2007-08).

Τα μέλη της αποστολής κατά την διάρκεια της 2ης ημέρας επισκέφτηκαν το Πάρκο Αρπακτικών και Νυκτόβιων πτηνών στη Δράμα όπου τόσο τα παιδιά όσο και οι συνοδοί (γονείς) είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τον κόσμο των πουλιών!

Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη της Σχολής μας που εκπροσώπησαν επάξια τον Ολυμπιακό στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης και απέσπασαν εκτός από την 1η θέση και συγχαρητήρια για την εξω αγωνιστική τους συμπεριφορά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ